Lagedijkerweg 2

1742NB Schagen

+31-85-500-8808

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Schagen in Schagen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Schagen

Voor watersport- en campertoeristen die graag op een goed en modern geoutilleerde locatie verblijven is de Recreatiehaven Schagen zeker een aanrader. De haven ligt op ca 500 meter loopafstand van het centrum van de stad en de faciliteiten zijn modern en optimaal.

Aan de direct aangrenzende kaden zijn ca 40 ligplaatsen zijn voor passanten beschikbaar. Ook zijn er 21 parkeerplaatsen aanwezig voor Campers die voorzien zijn van aansluitingen voor elektra. Op het terrein zijn voorzieningen als elektra en waterpunten, douches en toiletten, aftappunten voor chemisch-toilet, bilge- en vuilwater. Er is een gratis te gebruiken trailerhelling aanwezig.

Er is een snel Wifi-netwerk voor zowel de vaste ligplaatshouders als onze gasten tegen een kleine vergoeding te gebruiken.

Uw ervaringen over de Jachthaven Recreatiehaven Schagen in Schagen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt