Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Recreatiehaven Broekhorn

Jachthaven Recreatiehaven Broekhorn

Jachthaven of Recreatiehaven Broekhorn in Heerhugowaard is gelegen aan het kanaal Alkmaar (Omval)-Kolhorn. Deze jachthaven is van alle moderne gemakken voorzien. Zij beschikken over 84 ligplaatsen en 4 plaatsen voor campers.

In het havengebouw bevinden zich douches en toiletten, ook voor mindervaliden. In het damestoilet is een voorziening voor de verzorging van baby’s en peuters. Verder is er een ruimte met een wasmachine en wasdroger.

Wifi is op het terrein aanwezig. De noord- en zuidsteigers met een vingersteiger bij elke box zijn uitgerust met elektra- en drinkwatervoorzieningen.

Uw ervaringen over Jachthaven Broekhorn in Heerhugowaard delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt