Ooster Vlaerdinge 2

1704MX Heerhugowaard

+31-85-500-8526

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Recreatiehaven Broekhorn in Heerhugowaard delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Recreatiehaven Broekhorn

Jachthaven of Recreatiehaven Broekhorn in Heerhugowaard is gelegen aan het kanaal Alkmaar (Omval)-Kolhorn. Deze jachthaven is van alle moderne gemakken voorzien. Zij beschikken over 84 ligplaatsen en 4 plaatsen voor campers.

In het havengebouw bevinden zich douches en toiletten, ook voor mindervaliden. In het damestoilet is een voorziening voor de verzorging van baby’s en peuters. Verder is er een ruimte met een wasmachine en wasdroger.

Wifi is op het terrein aanwezig. De noord- en zuidsteigers met een vingersteiger bij elke box zijn uitgerust met elektra- en drinkwatervoorzieningen.

Uw ervaringen over Jachthaven Broekhorn in Heerhugowaard delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt