Mallegatsplein 10

1815AG Alkmaar

+31-85-500-8729

Inchecken: voor 11:04

Uitchecken: voor 11:04

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Toiletten
Wasserette
Uw ervaringen over Gemeentehaven Alkmaar - Noord-Hollands kanaal en Turfmarkt in Alkmaar delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Colours of the wind
Havenmeester (v) is zeer vriendelijk en behulpzaam. Toegewezen ligplaats voldeed perfect voor ons schip, een originele engelse narrowboat. Wij komen zeker weer terug. Bij deze nogmaals onze dank voor de assistentie van de havenmeester.
Schachtschabel
Vrouwelijke havenmeester, is zeer onvriendelijk en dat is zacht uitgedrukt! Advies van ons als passant is bied haar een cursus aan omgang met passanten, vriendelijkheid, gastvrijheid en duidelijk communiceren en anders een andere baan zoeken.

Gemeentehaven Alkmaar - Noord-Hollands kanaal en Turfmarkt

Plezierjachten kunnen afmeren op verschillende plekken in het centrum van Alkmaar. Hieronder ziet u welk type boten kunnen aanmeren aan het Noordhollands Kanaal en aan de nieuw ingerichte Turfmarkt (in het oostelijke deel van het centrum van Alkmaar). Zoekt u een ligplaats bij winkels en restaurants, dan zijn dit perfect gelegen jachthavens, ideaal voor een gezellige bootvakantie in Nederland!

Periode: tot 20 meter lengte het hele jaar
Lengte van de kade: 120 meter
Diepgang: 2,50 meter

De Bierkade (bij de Accijnstoren) is de meldkade voor alle boten die in Alkmaar arriveren. Na overleg met de havenmeester krijgt u een ligplaats in centrum Alkmaar toegewezen. U kunt de havenmeester van Alkmaar ook telefonisch bereiken via (072) 5200014.

Afmeren jachthavens:

Nieuwe jachthaven Turfmarkt (ligplaats bij restaurants Vito en Babylon)
Periode: Hele jaar
Kadelengte 60 meter Diepgang: 1,50 meter doorvaartbreedte
Turfmarktbrug: 5,60 meter

Noordhollands Kanaal, Voormeer
Periode: hele jaar
Lengte van de kade: 180 meter
Diepgang: 2,50 meter

Noordhollands Kanaal, Zeglis
Periode: hele jaar
Lengte van de kade: 90 meter
Diepgang: 1,10 meter


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt