Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Laamens Akersloot

5 van 5 (2 beoordelingen)

Jachthaven Laamens Akersloot

5 van 5 (2 beoordelingen)

Of u nu gaat zeilen, zwemmen of kanovaren: watersportliefhebbers kunnen zich uitleven op het Alkmaardermeer. De jachthaven is één van de toegangshavens tot dit meer. Vergeet vooral niet aan te meren bij de Woude; een klein, lieflijk dorpje gelegen op een eiland in het Alkmaardermeer.

Akersloot ligt midden in de polder en is een uitstekende uitvalsbasis is om te fietsen en te wandelen. Met de bekende Pontjesroute fietst u langs het dorp en maakt u met het pontje de oversteek richting Graft en de Rijp. Deze route start bij de VVV in Castricum.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt