Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Meijne Jachthaven

3.5 van 5 (2 beoordelingen)

Meijne Jachthaven

3.5 van 5 (2 beoordelingen)

De jachthaven is kleinschalig en wordt beheerd door één familie. Er heerst een sfeer die door de klanten als zeer prettig wordt ervaren. Een ander kenmerk is de zeer pittoreske en gunstige ligging van de haven in het dorp.
Op eigen terrein is er voldoende gratis parkeergelegenheid dichtbij de boot. De jachthaven heeft veel strekkende meters wal. Ook dit geeft een extra dimensie aan hier recreëren.
Behalve goed gastheerschap is ook innovatief en creatief denken een belangrijk kenmerk van de jachthaven. Inmiddels kunnen de ondernemers putten uit ruim 30 jaar ervaring.
De jachthaven bestaat momenteel uit 35 ligplaatsen voor boten tot 9 meter met een diepgang van maximaal 0,80 meter. Daarnaast heeft de haven 30 plaatsen voor kleinere bootjes.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt