Klaashoornlaan 1

1921BM Akersloot

+31-85-500-8737

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Tankstation
Toiletten
Vuilwater station
Uw ervaringen over Haven ARZV in Akersloot delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Haven ARZV

De Jachthaven heeft een botenkraan, trailerhelling, een vuilwaterstation en een brandstofpomp met benzine en zwavelarme diesel ter beschikking. Een groot gratis parkeerterrein ligt naast het verenigingsgebouw.
Sinds 2010 heeft de ARZV de Blauwe Vlag. Het verenigingsgebouw gelegen aan de Klaas Hoornlaan 1 1921 BM te Akersloot bevat het kantoortje voor beide havenmeesters en een botenloods. Op de 1e verdieping is een groot leslokaal en de bestuurskamer. De moderne nautisch uitgevoerde toiletruimte zal u zeker aanspreken. In een toiletruimte voor de invalide watersporter is voorzien.
Tijdens nationale en internationele zeilwedstrijden en de Alkmaar Open (= Alkmaardermeerweek) is de ARZV gastclub. Er wordt dan veel gebruik gemaakt van de kampeermogelijkheden op het grasveld naast de steigers. De Camping is uitsluitend voor leden, die een ligplaats in de haven hebben.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt