Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Haven ARZV

Haven ARZV

De Jachthaven heeft een botenkraan, trailerhelling, een vuilwaterstation en een brandstofpomp met benzine en zwavelarme diesel ter beschikking. Een groot gratis parkeerterrein ligt naast het verenigingsgebouw.
Sinds 2010 heeft de ARZV de Blauwe Vlag. Het verenigingsgebouw gelegen aan de Klaas Hoornlaan 1 1921 BM te Akersloot bevat het kantoortje voor beide havenmeesters en een botenloods. Op de 1e verdieping is een groot leslokaal en de bestuurskamer. De moderne nautisch uitgevoerde toiletruimte zal u zeker aanspreken. In een toiletruimte voor de invalide watersporter is voorzien.
Tijdens nationale en internationele zeilwedstrijden en de "Alkmaar Open" (= Alkmaardermeerweek) is de ARZV gastclub. Er wordt dan veel gebruik gemaakt van de kampeermogelijkheden op het grasveld naast de steigers. De Camping is uitsluitend voor leden, die een ligplaats in de haven hebben.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt