Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Zwaansmeerpolder

4 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Zwaansmeerpolder

4 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Zwaansmeerpolder is de thuishaven van de Zeil- en Watersport Vereniging Uitgeest (ZWVU).

In 1969 is de jachthaven op de huidige plaats, de zuidoever van het Alkmaarder- en Uitgeester meer, ten oosten van Uitgeest aangelegd in een schitterend polderlandschap. In 2000 was de technische staat van damwanden en steigers zodaning dat tot vervanging van 950 meter houten en stalen damwand alsmede 800 meter steiger moest worden overgegaan. Elektriciteit en water op de steigers werden aangebracht , dit is voor de havengebruikers van groot gemak. Ook de faciliteiten zijn grootschalig gerenoveerd. Zo is de sanitaire ruimte voor dames en heren geheel verbouwd, het restaurant gemoderniseerd en er is een nieuw drukriool gekomen. Begin 2005 werd de geheel gemoderniserde haven feestelijk geopend.

De haven beschikt over 475 zomer stallingplaatsen in het water en 100 plaatsen in overdekte loodsen. ’s Winters kunnen er buiten 300 schepen worden gestald en binnen ca. 100. In het water kunnen dan in principe nog 475 schepen worden geplaatst. Met deze aantallen is onze haven met voorsprong de grootste haven aan het Alkmaarder- en Uitgeestermeer.

De jachthaven biedt u de volgende diensten en faciliteiten:

luxe douche- en toiletruimten.
afzuigstation voor vuilwatertank.
afspuitplaats met vuilwateropvang.
botenkraan.
mastenkraan.
botenloodsen.
bagagekarren.
milieuplein.
stortplaatsen voor chemische toiletten.
hulpmateriaal voor olielekkage op het water.
trailerhelling.
water, elektra en verlichting op de steigers.
fietsenstalling.
kinderspeelplaats.
SEP service sleutel.
aparte meldsteiger voor passanten.
een uitstekend restaurant met terras.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt