Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Marina Den Oever

4 van 5 (1 beoordelingen)

Marina Den Oever

4 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Marina Den Oever BV is een gezellige, beschutte haven direct gelegen aan het IJsselmeer, de Waddenzee en de Noordzee.
Een ideale uitvalsbasis voor een weekend of een vakantie met de boot op zoet of zout water.
Ook voor passanten, voor wie altijd een passende ligplaats in de haven beschikbaar is, is deze haven een ideale plaats voor één of meerdere overnachtingen.
Naast de jachthaven is het 'Robbenoordbos' gelegen, waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen. Het vissersdorp Den Oever is eenvoudig lopend of per fiets te bereiken, waar bijvoorbeeld de supermarkt en bank zijn gevestigd.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt