Nieuwe Haven 4

1778LA De haukes

022-779-4008

20

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Haven meester
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven De Sloep

Jachthaven De Sloep is gelegen in het Noord-Hollandse plaatje De Haukes. De haven aan het Amstelmeer wordt beheerd door de Marine Watersport Vereniging. De Sloep is geopend van 1 april t/m eind september.

De haven is gelegen in een rustig vaargebied waar vooral gesurft en gezeild wordt. In de omgeving vindt u diverse natuurgebieden waar u uitstekend wandel- of fietstochten kunt maken.
De haven is met name uitgerust met boxen zonder langssteigers.

Er is elektra en drinkwater verkrijgbaar. In het havengebouw bevindt zich een gezellige bar, ontmoetingsruimte en sanitaire voorzieningen. Boodschappen kunt u doen in het dorp Hippolytushoef, zo'n 3 km. ten noorden van de haven.

Uw ervaringen over Jachthaven De Sloep delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt