Nieuwe Haven 4

1778LA De Haukes

+31-85-500-8444

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven De Sloep in De haukes delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Secretaris MWV
Het is niet mogelijk om via deze website een ligplaats te boeken. Het is een besloten vereniging en wij werken niet met online boekingen.

Jachthaven De Sloep

Jachthaven De Sloep is gelegen in het Noord-Hollandse plaatje De Haukes. De haven aan het Amstelmeer wordt beheerd door de Marine Watersport Vereniging. De Sloep is geopend van 1 april t/m eind september.

De haven is gelegen in een rustig vaargebied waar vooral gesurft en gezeild wordt. In de omgeving vindt u diverse natuurgebieden waar u uitstekend wandel- of fietstochten kunt maken.
De haven is met name uitgerust met boxen zonder langssteigers.

Er is elektra en drinkwater verkrijgbaar. In het havengebouw bevindt zich een gezellige bar, ontmoetingsruimte en sanitaire voorzieningen. Boodschappen kunt u doen in het dorp Hippolytushoef, zo'n 3 km. ten noorden van de haven.

Uw ervaringen over Jachthaven De Sloep delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt