Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven De Sloep

Jachthaven De Sloep

Jachthaven De Sloep is gelegen in het Noord-Hollandse plaatje De Haukes. De haven aan het Amstelmeer wordt beheerd door de Marine Watersport Vereniging. De Sloep is geopend van 1 april t/m eind september.

De haven is gelegen in een rustig vaargebied waar vooral gesurft en gezeild wordt. In de omgeving vindt u diverse natuurgebieden waar u uitstekend wandel- of fietstochten kunt maken.
De haven is met name uitgerust met boxen zonder langssteigers.

Er is elektra en drinkwater verkrijgbaar. In het havengebouw bevindt zich een gezellige bar, ontmoetingsruimte en sanitaire voorzieningen. Boodschappen kunt u doen in het dorp Hippolytushoef, zo'n 3 km. ten noorden van de haven.

Uw ervaringen over Jachthaven De Sloep delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt