Den Brielstraat 24

1055RV Amsterdam

+31-85-500-8545

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Beveiligde steigers
Toiletten
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachtwerf Staverno - Den Brielstraat in Amsterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachtwerf Staverno - Den Brielstraat

Gelegen aan de Den Brielstraat in Amsterdam vindt u de jachtwerf. Deze jachtwerf beschikt over 150 ligplaatsen voor boten met een maximum lengte van 18 meter en een onbeperkte doorvaar hoogte. De werf beschikt tevens over een botenkraan voor boten van maximaal 3 ton, een botenhelling voor boten van maximaal 35 ton, een tankstation en een sleepdienst voor pleziervaartboten. Daarnaast kunt u voor bootaccessoires terecht in de winkel.
Rondom de werf is er een ruime hoeveelheid parkeergelegenheid en de werf is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. De vaarlocatie van de werf is uitstekend; het IJ en Noordzeekanaal liggen op ongeveer 10 minuten varen en de Oranjesluizen op ongeveer 20 minuten.

Natuurlijk is de veiligheid van uw boot gewaarborgd. De jachtwerf is onder andere beveiligd met een toegangscode en videobewaking

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt