Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachtwerf Staverno - Den Brielstraat

Jachtwerf Staverno - Den Brielstraat

Gelegen aan de Den Brielstraat in Amsterdam vindt u de jachtwerf. Deze jachtwerf beschikt over 150 ligplaatsen voor boten met een maximum lengte van 18 meter en een onbeperkte doorvaar hoogte. De werf beschikt tevens over een botenkraan voor boten van maximaal 3 ton, een botenhelling voor boten van maximaal 35 ton, een tankstation en een sleepdienst voor pleziervaartboten. Daarnaast kunt u voor bootaccessoires terecht in de winkel.
Rondom de werf is er een ruime hoeveelheid parkeergelegenheid en de werf is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. De vaarlocatie van de werf is uitstekend; het IJ en Noordzeekanaal liggen op ongeveer 10 minuten varen en de Oranjesluizen op ongeveer 20 minuten.

Natuurlijk is de veiligheid van uw boot gewaarborgd. De jachtwerf is onder andere beveiligd met een toegangscode en videobewaking

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt