Werfkade 4

1033RA Amsterdam

+31-85-500-8131

Inchecken: voor 14:41

Uitchecken: voor 14:41

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Amsterdam Marina in Amsterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Aw
Highest price and the worst service, experienced many times. No crane, no ramp, part has no gate or power, (still full price). Any request? Can’t do without “sorry”.
Anoniem
als je een schip van onder de tien meter hebt ben je niet welkom. terwijl er plaats genoeg is. dan zegt men dat er geen plaats is. dikke nul.
Anoniem
Vol in de wind. Maar het uitzicht is fantastisch en de voorzieningen goed. DSM terrein is een aanrader waar van alles te doen is. met de pondjes ben je zo in het centrum van AMsterdam!

Amsterdam Marina

3.71 van 5 (8 beoordelingen)

Bij het centrum van Amsterdam, aan de noordkant van het IJ op de NDSM-werf ligt de nieuwe jachthaven Amsterdam Marina.
Met ook de vestiging van het HISWA hoofdkantoor, jaarlijks de bootshow HISWA te Water en rondom de jachthaven ruimte voor nautische bedrijven is Amsterdam Marina straks het nautisch centrum van Nederland. Amsterdam Marina is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de gemeente Amsterdam en HISWA.

Zoekt u een ligplaats in Amsterdam?
Amsterdam Marina biedt ligplaatsen van 7 tot 30 meter voor jaarhuur en passanten. Welkom!

Uw ervaringen over Jachthaven Amsterdam Marina delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt