Werfkade 4

1033RA Amsterdam

+31-85-500-8131

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Amsterdam Marina in Amsterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Fazant
Dure jachthaven. Kort liggen doe je voor half tarief. Havenmeesters zijn zeer alert op aanmerende boten, maar vaak is daar een reden voor (reservering ander schip), normaal gesprek is mogelijk. Sanitair prachtig maar slecht schoongehouden. Maar ja de locatie, die is top. Schitterend uitzicht. Gratis pont naar Centrum vlakbij. Prima te doen als je 's nachts door Amsterdam gaat/bent gegaan.
D. Bout
Wij hebben deze zomer in deze haven gelegen. Beide havenmeesters zijn ongeschikt voor de functie van havenmeester. Waarschijnlijk hebben zij genoeg klandizie waardoor zij denken dat zij het zich kunnen permitteren om klantonvriendelijk te werk te gaan. Totaal niet passend bij een Marina haven. Later bleek dat wij niet de enige waren met deze ervaring. Nog nooit eerder zoiets meegemaakt als bij deze havenmeesters maar Amsterdam heeft het!
T. Steenstra
7 minuten geledenNIEUW Havenmeester Joost was niet alleen zeer ongastvrij en onvriendelijk maar ook nog licht agressief. We hebben hier eerder gelegen en hadden toen een geweldige ervaring met ander havenmeesters, zeer vriendelijk en gastvrij en bovendien een fijne haven op een schitterende lokatie. Deze keer onderweg naar IJmuiden legden we onze boot aan een lege steiger om onze hond even uit te laten. Ik met de kinderen snel op pad en echtgenoot ging langs de havenmeester. Na 20min was ik weer terug om door te varen. Toen bleek dat de havenmeester geen toestemming had gegeven en mijn man had gevraagd de boot direct weg te halen. Aangezien de bemanning nog niet aan boord was en we een 13m platbodem varen kon mijn man de boot niet meteen weghalen en moest heel even wachten op ons. Havenmeester Joost ontplofte toen hij erachter kwam dat de boot er nog lag en rende over de steiger om foto’s te maken van de boot en we kregen de mededeling dat we nooit meer in een van de Haven Groep Marina’s mogen liggen, hij zou ons op de zwarte lijst zetten. Nog nooit in geen enkele haven zo onbeschoft en zo zonder enig begrip behandeld.

Amsterdam Marina

3.71 van 5 (12 beoordelingen)

Bij het centrum van Amsterdam, aan de noordkant van het IJ op de NDSM-werf ligt de nieuwe jachthaven Amsterdam Marina.
Met ook de vestiging van het HISWA hoofdkantoor, jaarlijks de bootshow HISWA te Water en rondom de jachthaven ruimte voor nautische bedrijven is Amsterdam Marina straks het nautisch centrum van Nederland. Amsterdam Marina is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de gemeente Amsterdam en HISWA.

Zoekt u een ligplaats in Amsterdam?
Amsterdam Marina biedt ligplaatsen van 7 tot 30 meter voor jaarhuur en passanten. Welkom!

Uw ervaringen over Jachthaven Amsterdam Marina delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt