Landsmeerderdijk 120

1035PX Amsterdam

+31-85-500-8533

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Beperkte beschikbaarheid

Passantenplekken Beperkte beschikbaarheid

Faciliteiten

Wifi
Wastafels
Wasserette
Toiletten
Winkel
Afvalstation
Walstroom
Douches
Havenmeester
Uw ervaringen over Kadoelenwerf Jachtservice & Haven in Amsterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

sintclaeys
Zag dat ik per ongeluk de ene ster had laten staan. Moeten er vijf zijn.
Sintclaeys
Wij hebben tientallen jaren een ligplaats bij de Kadoelenwerf gehad met zes verschillende boten. Die zijn altijd pico-bello onderhouden door de mensen van de werf - we kunnen uiteraard niet oordelen over andere ervaringen, maar die van ons waren altijd uitstekend. Als onze huidige boot niet te hoog voor de bruggen over het zijkanaal zou zijn geweest, waren we er zeker gebleven.
Niels
Kadoelen werf heeft mensen zzp-er in dienst welke langskwam om 9.9 pk Suzuki motor een grote beurt te geven, Na de beurt merkte we geen olie ververst en staartstuk schoon proberen te maken, hij deed het met hoge druk waarbij verf van motor af was gegaan, werd eigenaren aangesproken maar deden daar niets mee, ze (Nick) behandelde ons rot en weigerde schade te vergoeden .

Kadoelenwerf Jachtservice & Haven

5.0 van 5 (4 beoordelingen)

Kadoelenwerf is een jachthaven nabij het centrum van Amsterdam met alle faciliteiten zoals zomerstalling, winterstalling, verkoop en reparatie.

U kunt voor winterstalling terecht op de wal of in het water. Kadoelenwerf beschik niet over een overdekte loods maar verder is alles mogelijk: U kunt er voor kiezen om zelf aan de boot te werken of het onderhoud en de reparaties professioneel uit te laten voeren door de jachtservice medewerkers. Dagelijks zijn er deskundige medewerkers aanwezig om u te helpen met uw vragen of voor de verkoop van motoren en materialen.

Vanaf begin oktober gaan de schepen op de wal voor de winterstalling. We beschikken over een hijskraan met maximale capaciteit van 8.5 ton. Ook zeilboten met staande mast kunnen wij op de wal zetten. Rond April gaan de schepen weer te water. 

Uw ervaringen over de Jachthaven Kadoelenwerf in Amsterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt