Landsmeerderdijk 120

1035PX Amsterdam

+31-85-500-8533

Inchecken: voor 12:20

Uitchecken: voor 12:20

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Beperkte beschikbaarheid

Passantenplekken Beperkte beschikbaarheid

Faciliteiten

Wifi
Wastafels
Wasserette
Toiletten
Winkel
Afvalstation
Walstroom
Douches
Havenmeester
Uw ervaringen over Kadoelenwerf Jachtservice & Haven in Amsterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Johan
Beste Lezer. Al enige tijd worden jachthavens in Nederland lastiggevallen door Jachthaven.nl. Deze website pretendeert te bemiddelen in ligplaatsen’. Natuurlijk zijn jachthavens blij zijn met ondersteuning van hun activiteiten en de reviews, maar helaas dringt deze website zich ongevraagd aan de jachthavens in Nederland op en lijkt namens de jachthavens naar potentiële “klanten” te communiceren. Als gevolg daarvan worden ook ongevraagd facturen verstuurd. Dit alles vindt plaats zonder overleg met en toestemming van de betreffende jachthavens. Na meerdere contacten en pogingen daartoe, met het vriendelijke en toch dringende verzoek de jachthavens die geen contract hebben met jachthaven.nl en om de gegevens niet meer te vermelden op hun website(s) en ook zeker niet namens de jachthavens te communiceren, blijft jachthaven.nl structureel doorgaan met deze praktijken. Heel veel jachthavens hebben geen enkele verbintenis met Jachthaven.nl en wijzen dan ook elke aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit deze ongewenste dienstverlening af. Het verkrijgen van een ligplaats dan wel het als passant verzoeken om een ligplaats kan het beste plaatsvinden via de contactgegevens van de jachthaven zelf, en niet via een zogenaamd bemiddelende website. Aanvragen die via bemiddelingsbureaus of bemiddelingssites tot stand komen worden bij veel jachthavens niet in behandeling genomen en geven geen enkel recht op een ligplaats, ook niet als daarvoor reeds geld is betaald aan de bemiddelende organisatie. Veel jachthavens proberen de krachten te bundelen en melding te doen bij overkoepelende organisaties. O.a. de HISWA keurt deze praktijk rigoureus af. Er is hier namelijk sprake van misleiding en oplichting van watersporters en havens.
Anoniem
Amsterdam Noord zoals het hoort!!

Kadoelenwerf Jachtservice & Haven

5.0 van 5 (2 beoordelingen)

Kadoelenwerf is een jachthaven nabij het centrum van Amsterdam met alle faciliteiten zoals zomerstalling, winterstalling, verkoop en reparatie.

U kunt voor winterstalling terecht op de wal of in het water. Kadoelenwerf beschik niet over een overdekte loods maar verder is alles mogelijk: U kunt er voor kiezen om zelf aan de boot te werken of het onderhoud en de reparaties professioneel uit te laten voeren door de jachtservice medewerkers. Dagelijks zijn er deskundige medewerkers aanwezig om u te helpen met uw vragen of voor de verkoop van motoren en materialen.

Vanaf begin oktober gaan de schepen op de wal voor de winterstalling. We beschikken over een hijskraan met maximale capaciteit van 8.5 ton. Ook zeilboten met staande mast kunnen wij op de wal zetten. Rond April gaan de schepen weer te water. 

Uw ervaringen over de Jachthaven Kadoelenwerf in Amsterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt