Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven De Duikelaar

Jachthaven De Duikelaar

De Duikelaar is een jachthaven met 120 ligplaatsen. Sanitaire voorzieningen en walaansluiting voor elektra zijn aanwezig. Ook is er voor vertrek of na terugkomst van een heerlijke dag op het water de mogelijkheid tot een drankje drinken en eten op het terras. De boxen zijn geschikt voor schepen tot twaalf meter lengte met een diepgang van anderhalve meter. Als u de boot in de winter op de wal wilt hebben, is dat mogelijk voor schepen tot een lengte van +/-6 meter.

Bereikbaarheid Sloterplas over het water

De jachthaven, Noordkant van de Sloterplas, is bereikbaar via de Akersluis (sluis nr. 102) en Cramergrachtsluis (sluis nr. 112). Beiden worden op afstand bediend. Wilt u schutten, bel dan de Nieuwe Meersluis op nummer 020-4083000 op het moment dat u voor de sluis ligt. Schepen met een doorvaarhoogte van 2,10 meter kunnen meestal onder de bruggen door, check de actuele waterstand!

Kosten

De kosten voor een ligplaats bedragen op jaarbasis €100 per strekkende meter (bij een lengte over alles) voor een ligplaats te water. De kosten voor een winterstalling op de kant bedragen € 275, inclusief het uit het water halen en te water laten van het vaartuig.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt