Noordzijde 41

1064GV Amsterdam

+31-85-500-8500

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Toiletten
Uw ervaringen over Jachthaven De Duikelaar in Amsterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven De Duikelaar

De Duikelaar is een jachthaven met 120 ligplaatsen. Sanitaire voorzieningen en walaansluiting voor elektra zijn aanwezig. Ook is er voor vertrek of na terugkomst van een heerlijke dag op het water de mogelijkheid tot een drankje drinken en eten op het terras. De boxen zijn geschikt voor schepen tot twaalf meter lengte met een diepgang van anderhalve meter. Als u de boot in de winter op de wal wilt hebben, is dat mogelijk voor schepen tot een lengte van +/-6 meter.

Bereikbaarheid Sloterplas over het water

De jachthaven, Noordkant van de Sloterplas, is bereikbaar via de Akersluis (sluis nr. 102) en Cramergrachtsluis (sluis nr. 112). Beiden worden op afstand bediend. Wilt u schutten, bel dan de Nieuwe Meersluis op nummer 020-4083000 op het moment dat u voor de sluis ligt. Schepen met een doorvaarhoogte van 2,10 meter kunnen meestal onder de bruggen door, check de actuele waterstand!

Kosten

De kosten voor een ligplaats bedragen op jaarbasis €100 per strekkende meter (bij een lengte over alles) voor een ligplaats te water. De kosten voor een winterstalling op de kant bedragen € 275, inclusief het uit het water halen en te water laten van het vaartuig.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt