Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachtservice en Winterstalling: Nicolaas Witsen

Jachtservice en Winterstalling: Nicolaas Witsen

Op het 32.000 m2 grote werfterrein biedt Nicolaas Witsen elke winter onderdak aan ruim 700 jachten in de vorm van winterstalling.

U kunt uw jacht op een afgesloten buitenterrein stallen, of u kiest voor de overdekte jachtstalling. Uw boot, zeil- of motorjacht staat daar veilig en droog. Jachten tot 300 ton waterverplaatsing kunnen ze het jacht dankzij eigen, moderne hulpmiddelen eenvoudig hijsen, hellingen en transporteren. Met onze portaalkraan zetten we probleemloos jachten van maximaal 50 ton droog.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt