Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Zonjee

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Zonjee

5 van 5 (1 beoordelingen)

Direct aan het Uitgeestermeer en Alkmaardermeer!

Vanuit de ligplaatsen zet u direct koers het Uitgeester- en Alkmaardermeer op. Omdat de haven over meerdere locaties is verspreid, heeft de haven een ruim assortiment aan boxen, ligplaatsen en wallenkant.
Voor alle type motorboten, sloepen, zeilboten en jachten een geschikte plek. Bovendien zijn veel van de boxen uitgerust met een zijsteiger en is er water en walstroom niet ver van uw boot.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt