Diederik Sonoyweg 11

1509BR Zaandam

+31-85-500-8208

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Beveiligde steigers
Afvalstation
Toiletten
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Zeilvereeniging de Onderlinge in Zaandam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Zeilvereeniging de Onderlinge

Zeilvereniging De Onderlinge in Zaandam beheert een fraaie jachthaven aan De Poele, een zijtak van de Zaan. Op een steenworp van de historisch Zaanse Schans is het hier voor passanten goed toeven.

Bij aankomst in de haven vindt u bij de meldsteiger een overzicht van de vrije ligplaatsen die u mag gebruiken. Tussen 17.00 en 18.00 uur is de havenmeester aanwezig, voor bijvoorbeeld vragen en de aanschaf van de elektronische sleutel waarmee u toegang heeft tot de haven.

In de kop van de passantenhaven vindt u een wasgelegenheid, douches en toiletten. Er is een stortbak voor chemisch toilet bij de loods, en een vuilwaterpomp bij het ingangshek. Voor brandstof kunt u terecht bij Vos tankstation, zo'n 2 km zuidwaarts bij Zuideinde 110.

Uw ervaringen over de jachthaven van Zeilvereniging De Onderlinge delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt