Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Zeilvereeniging de Onderlinge

Jachthaven Zeilvereeniging de Onderlinge

Zeilvereniging De Onderlinge in Zaandam beheert een fraaie jachthaven aan De Poele, een zijtak van de Zaan. Op een steenworp van de historisch Zaanse Schans is het hier voor passanten goed toeven.

Bij aankomst in de haven vindt u bij de meldsteiger een overzicht van de vrije ligplaatsen die u mag gebruiken. Tussen 17.00 en 18.00 uur is de havenmeester aanwezig, voor bijvoorbeeld vragen en de aanschaf van de elektronische sleutel waarmee u toegang heeft tot de haven.

In de kop van de passantenhaven vindt u een wasgelegenheid, douches en toiletten. Er is een stortbak voor chemisch toilet bij de loods, en een vuilwaterpomp bij het ingangshek. Voor brandstof kunt u terecht bij Vos tankstation, zo'n 2 km zuidwaarts bij Zuideinde 110.

Uw ervaringen over de jachthaven van Zeilvereniging De Onderlinge delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt