Piet Kuiperlaan 53

1525PK West Knollendam

+31-85-500-8834

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Toiletten
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven Zaanse Zeilvereniging in West knollendam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Prima,rustige haven en parkeergelegenheid!

Jachthaven Zaanse Zeilvereniging

4.0 van 5 (1 beoordelingen)

U vindt de jachthaven van de Zaanse Zeilvereniging aan de Zaan in West Knollendam. De fraaie haven wordt beheerd door de vereniging van ZZV Zeil en Motorboot. In de gezellige kantine kunt u vrijdag tot en met zondag terecht voor een hapje en een drankje.

Ten noorden van de haven vindt u wateren als de Uitgeestermeer, Alkmaardermeer, de Dodde en Deilings. Daar kunt u aan wal plaatsen bezoeken als Uitgeest, Akersloot en Alkmaar. In het zuiden vaart u richting de monumentale Zaanse Schans en verder het Noordzeekanaal.

De jachthaven biedt ruimte aan meer dan 350 boten (30 passantenplaatsen). Aan de steigers zijn elektriciteitsaansluitingen en watertappunten beschikbaar. Deze zijn gratis te gebruiken, evenals wifi dat in de hele haven beschikbaar is. De boxen variëren in lengte van 6 tot 12 meter. Deze haven is uitgerust met een jollenplateau, waar u tegen een kleine vergoeding bijboten, jollen en andere bootjes kunt stallen.

Uw ervaringen over de jachthaven van Admitaal B.V. delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt