Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Zaanse Zeilvereniging

4 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Zaanse Zeilvereniging

4 van 5 (1 beoordelingen)

U vindt de jachthaven van de Zaanse Zeilvereniging aan de Zaan in West Knollendam. De fraaie haven wordt beheerd door de vereniging van ZZV Zeil en Motorboot. In de gezellige kantine kunt u vrijdag tot en met zondag terecht voor een hapje en een drankje.

Ten noorden van de haven vindt u wateren als de Uitgeestermeer, Alkmaardermeer, de Dodde en Deilings. Daar kunt u aan wal plaatsen bezoeken als Uitgeest, Akersloot en Alkmaar. In het zuiden vaart u richting de monumentale Zaanse Schans en verder het Noordzeekanaal.

De jachthaven biedt ruimte aan meer dan 350 boten (30 passantenplaatsen). Aan de steigers zijn elektriciteitsaansluitingen en watertappunten beschikbaar. Deze zijn gratis te gebruiken, evenals wifi dat in de hele haven beschikbaar is. De boxen variëren in lengte van 6 tot 12 meter. Deze haven is uitgerust met een jollenplateau, waar u tegen een kleine vergoeding bijboten, jollen en andere bootjes kunt stallen.

Uw ervaringen over de jachthaven van Admitaal B.V. delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt