Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Dukra

Jachthaven Dukra

Door de centrale ligging in het centrum van Zaandam, vlakbij alle bezienswaardigheden en met maar 20 min varen naar Amsterdam en 40 naar IJmuiden een bijzonder centrale ligplaats. Ook Schiphol is maar 20 minuten met de trein.

U loopt slechts 200m naar het centrum met supermarkten, eetcafé's en restaurants. Voor de prachtige Zaanse Schans hoeft u alleen de sluis door.

De jachthaven is kleinschalig en intiem maar van alle basisgemakken voorzien, waaronder wifi. Havenmeester permanent aanwezig.

We hopen u dit jaar te mogen begroeten!

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt