Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Zaanhaven

Zaanhaven

Zaanhaven is een kleine gezellige jachthaven gelegen aan de Voorzaan in Zaandam en staat in directe verbinding met het Noordzeekanaal. De jachthaven is een goede plek om uw vaartocht te starten, u vaart eenvoudig naar Amsterdam, Zaandam of richting IJmuiden.

De jachthaven beschikt 50 ligplaatsen variërend in lengte van 6m tot 20m, over voldoende parkeergelegenheid, toilet en douche gelegenheid, walstroomvoorzieningen, WIFI en camerabewaking.

Zaanhaven biedt haar klanten verder zomer- en winterstalling op de kant zowel (verwarmd) binnen als buiten op de kant. Zaanhaven biedt verder een uitgebreide service en onderhoud mogelijkheden voor uw boot, waaronder in en uit het water hijsen, motor onderhoud en reparaties, aanbrengen van anti-fouling.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt