Jollenpad 13

1081KC Amsterdam

+31-85-500-8679

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Beperkte beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Beveiligde steigers
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven W.V. De Koenen in Amsterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

evelina de de wispelaere
ook mijn ervaring rare toestand ons kent ons erg benadeeld door mij te negeren en met tegenpartij in zee te gaan
R.J. Scheffer
ACHTERBAKSE BESLOTEN KLIEK. De website van deze watersportvereniging straalt een open karakter uit. Iets anders dan wat zij vertegenwoordigd. Mails worden niet beantwoordt. Als je dan vraagt waarom niet, wordt je afgepoeierd. De bestuursleden zouden op vakantie zijn en er zouden ook geen activiteiten wegens de zomervakantie zijn. Uiteindelijk bleek, de bestuursleden hadden mijn mails gewoon gelezen en de activiteiten gingen gewoon door. Op de website wordt vermeld dat beginners er kunnen laserzeilen, maar dit is ook niet zo. Ondanks t feit dat er binnen deze vereniging, naar ik heb mogen ervaren, ook hele fijne mensen rondlopen, is mijn conclusie: Deze watersportvereniging is een achterbakse besloten kliek. En nieuwelingen zijn niet welkom. Het stinkt in deze vereniging. Ik koop zelf wel n boot!

Jachthaven W.V. De Koenen

In Amsterdam-Zuid vindt u aan de Nieuwe Meer de jachthaven van Watersportvereniging De Koenen. Vanuit de haven heeft u prachtig uit prachtig uitzicht over het meer en het Amsterdamse Bos. U begeeft zich vlakbij de sluis naar Amsterdam aan de Staande Mast Route.

Bij aankomst kunt u op aanwijzing van de havenmeester afmeren. De haven biedt ruimte aan 150 boten. Er is een ruime jollensteiger voor 60 zeilbootjes. Het openbaar vervoer naar de binnenstad vindt u op loopafstand. Winterstalling is ook een optie bij W.V. De Koenen.

Het terrein is beveiligd met een hekwerk die bij zonsondergang wordt gesloten (uiterlijk om 22 uur). Bij de havenmeester kunt u onder borg echter een sleutel krijgen voor toegang tot de haven. U heeft vrije beschikking over onze drinkwatervoorziening en kunt tegen betaling gebruik maken van de elektra. Er zijn goed onderhouden toiletten en douches aanwezig. In het clubhuis kunt u terecht voor hapjes en drankjes. Huisdieren zijn toegestaan indien aangelijnd.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.V. De Koenen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt