Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven W.V. De Koenen

Jachthaven W.V. De Koenen

In Amsterdam-Zuid vindt u aan de Nieuwe Meer de jachthaven van Watersportvereniging De Koenen. Vanuit de haven heeft u prachtig uit prachtig uitzicht over het meer en het Amsterdamse Bos. U begeeft zich vlakbij de sluis naar Amsterdam aan de Staande Mast Route.

Bij aankomst kunt u op aanwijzing van de havenmeester afmeren. De haven biedt ruimte aan 150 boten. Er is een ruime jollensteiger voor 60 zeilbootjes. Het openbaar vervoer naar de binnenstad vindt u op loopafstand. Winterstalling is ook een optie bij W.V. De Koenen.

Het terrein is beveiligd met een hekwerk die bij zonsondergang wordt gesloten (uiterlijk om 22 uur). Bij de havenmeester kunt u onder borg echter een sleutel krijgen voor toegang tot de haven. U heeft vrije beschikking over onze drinkwatervoorziening en kunt tegen betaling gebruik maken van de elektra. Er zijn goed onderhouden toiletten en douches aanwezig. In het clubhuis kunt u terecht voor hapjes en drankjes. Huisdieren zijn toegestaan indien aangelijnd.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.V. De Koenen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt