Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven WSV IJmond

Jachthaven WSV IJmond

De jachthaven van Watersportvereniging IJmond vindt u in het Noord-Hollandse Velsen Zuid. De haven beschikt over uitgebreide voorzieningen en is gelegen nabij het recreatiegebeid Spaarnwoude.

De haven is gelegen aan het Zijkanaal C, iets ten zuiden van de splitsing van het Noordzeekanaal. De sluizen van IJmuiden of de Oranjesluizen van Amsterdam vindt u op ca. anderhalf uur varen. In het recreatiegebied kunt u uiteenlopende activiteiten doen, zoals golven, zwemmen en fietsen.

U heeft beschikking over goede sanitaire voorzieningen, wifi, wasmachine en droger. De ligplaatsen hebben een elektriciteitsaansluiting en er zijn diverse watertappunten aanwezig. Er is een gezellig clubhuis met terras waar u kunt eten en drinken. Eveneens is er een schepenlift en vuilstation aanwezig. Levensmiddelen kunt u bij de nabijgelegen campingwinkel kopen (indien geopend).

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV IJmond delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt