Buitenhuizerweg 9

1981LK Velsen Zuid

+31-85-500-8547

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Tankstation
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven WSV IJmond in Velsen zuid delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven WSV IJmond

De jachthaven van Watersportvereniging IJmond vindt u in het Noord-Hollandse Velsen Zuid. De haven beschikt over uitgebreide voorzieningen en is gelegen nabij het recreatiegebeid Spaarnwoude.

De haven is gelegen aan het Zijkanaal C, iets ten zuiden van de splitsing van het Noordzeekanaal. De sluizen van IJmuiden of de Oranjesluizen van Amsterdam vindt u op ca. anderhalf uur varen. In het recreatiegebied kunt u uiteenlopende activiteiten doen, zoals golven, zwemmen en fietsen.

U heeft beschikking over goede sanitaire voorzieningen, wifi, wasmachine en droger. De ligplaatsen hebben een elektriciteitsaansluiting en er zijn diverse watertappunten aanwezig. Er is een gezellig clubhuis met terras waar u kunt eten en drinken. Eveneens is er een schepenlift en vuilstation aanwezig. Levensmiddelen kunt u bij de nabijgelegen campingwinkel kopen (indien geopend).

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV IJmond delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt