Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

WSV Hoorn

5 van 5 (1 beoordelingen)

WSV Hoorn

5 van 5 (1 beoordelingen)

Ben Evers, Rinus van Dijke en gedurende het winterseizoen Kees Ridder zijn de havenmeesters van WSV Hoorn en hebben als zodanig de dagelijks leiding over alle activiteiten op de haven.

Zij zijn te vinden in het havenkantoor gevestigd op de begane grond in het clubhuis/restaurant De Loods. U kunt bij hen terecht voor het toewijzen van een ligplaats, het takelen van een schip (tot 1.500 kg) of het stallen van een trailer. Zij kunnen worden bijgestaan door zgn. hulphavenmeesters. Dit zijn allen leden van de WSV Hoorn, die zich op vrijwillige basis inzetten om het voor de bezoekers zo aangenaam mogelijk te maken. Zij zullen u met open armen ontvangen en u zeker wegwijs maken om uw verblijf plezierig te laten verlopen.

Uw ervaringen over Jachthaven WSV Hoorn delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Hoorn ligt een beetje in een uithoek, maar is beslist de moeite waard en is uitstekend aan te varen met vrijwel iedere wind. Als u vanaf Enkhuizen komt dient u even op te letten bij de Nek. Houdt enige afstand van de kustlijn en er is niets aan de hand. Bij Hoorn aangekomen vaart u tussen de havenlichten door. Vervolgens kunt u kiezen uit diverse jachthavens. Als u doorvaart richting Hoofdtoren, dan vindt u daar de jachthaven van de WSV Hoorn met meldsteiger aan stuurboordzijde (voor de sluis rechtsaf).

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt