Julianapark 1

1621MR Hoorn

+31-85-500-8789

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over WSV Hoorn in Hoorn delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Irene Thiesen
Een nachtje met de camper gestaan, super goed verzorgd en geholpen door de havenmeester. Komen zeker weer terug als we in de buurt zijn. Sanitair was heel goed voor elkaar en schoon!
Anoniem
Onze favoriete plek kn Hoorn! Vlakbij het centrum en bij het water. Vriendelijke mensen

WSV Hoorn

5.0 van 5 (2 beoordelingen)

Ben Evers, Rinus van Dijke en gedurende het winterseizoen Kees Ridder zijn de havenmeesters van WSV Hoorn en hebben als zodanig de dagelijks leiding over alle activiteiten op de haven.

Zij zijn te vinden in het havenkantoor gevestigd op de begane grond in het clubhuis/restaurant De Loods. U kunt bij hen terecht voor het toewijzen van een ligplaats, het takelen van een schip (tot 1.500 kg) of het stallen van een trailer. Zij kunnen worden bijgestaan door zgn. hulphavenmeesters. Dit zijn allen leden van de WSV Hoorn, die zich op vrijwillige basis inzetten om het voor de bezoekers zo aangenaam mogelijk te maken. Zij zullen u met open armen ontvangen en u zeker wegwijs maken om uw verblijf plezierig te laten verlopen.

Uw ervaringen over Jachthaven WSV Hoorn delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Hoorn ligt een beetje in een uithoek, maar is beslist de moeite waard en is uitstekend aan te varen met vrijwel iedere wind. Als u vanaf Enkhuizen komt dient u even op te letten bij de Nek. Houdt enige afstand van de kustlijn en er is niets aan de hand. Bij Hoorn aangekomen vaart u tussen de havenlichten door. Vervolgens kunt u kiezen uit diverse jachthavens. Als u doorvaart richting Hoofdtoren, dan vindt u daar de jachthaven van de WSV Hoorn met meldsteiger aan stuurboordzijde (voor de sluis rechtsaf).


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt