Visserseiland 221

1621AA Hoorn

+31-85-500-8022

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Toiletten
Wasserette
Uw ervaringen over Grashaven Hoorn in Hoorn delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Gerard
Veel te dure haven voor wat het te bieden heeft. In de avond worden al de was- en douchegelegenheden op slot gedaan. Hierdoor kun je in de avond alleen douchen in twee douches die tussen de wc’s staan die enkel met een schot gescheiden zijn. De onderkant van het schot komt niet tot aan de grond waardoor er een open verbinding is met degene die naast je op de wc zit. In de avond kun je dus alleen wassen en tandenpoetsen bij de kraantjes die zijn bedoeld voor het handen wassen na wc gebruik. Tijdens de corona maatregelen is er daar ook nog een van gesloten.... het heeft meer iets van een gemeentehaven. Maar de prijs is van een jachthaven.
Anna
Tot nu toe de duurste haven aan het Markermeer en dan mis ik de extra's als een leen- of huurfiets en goedwerkerkende Wi-Fi.
Anoniem
Superschone en supervriendelijke haven. En natuurlijk in een fantastisch watersportgebied.

Grashaven Hoorn

4.0 van 5 (3 beoordelingen)

De Stichting Jachthaven Hoorn streeft ernaar dat de Grashaven voor zijn vaste ligplaatshouders een aantrekkelijke thuishaven is. Maar ook passanten, voor wie vrijwel altijd wel een passende ligplaats in de Grashaven beschikbaar is, moeten zich in de haven prettig voelen.
Dit tracht de jachthaven te bereiken door het bieden van goede faciliteiten, zoals een minimarkt met terras, goede toilet- en doucheruimtes, een wasserette, een scheeps(motoren)reparatiebedrijf en ook een hijsinstallatie, waardoor klein onderhoud in de haven kan worden uitgevoerd.
In 2006 zijn ook een 15-tal kamperplaatsen op het terrein gerealiseerd. Inmiddels is dit in 2013 uitgebreid tot 27 plaatsen.
Daarnaast ontleent de Grashaven zijn aantrekkelijkheid aan zijn beschutte ligging met toch een directe in- en uitgang naar het Markermeer en de gemakkelijke bereikbaarheid van het oude stadscentrum van Hoorn.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt