Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Hoorn - Binnenhaven

Jachthaven Hoorn - Binnenhaven

Wilt u midden in de binnenstad van Hoorn aanmeren, dan is de Binnenhaven een perfecte optie voor u. U kunt kiezen tussen een ligplaats grenzend aan de historische binnenstad of voor een ligplaats aan het park. De haven heeft ongeveer 90 ligplaatsen voor passanten. De Binnenhaven is een zogenaamde stapelhaven. Dit geeft de haven een eigen sfeer.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt