Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Marina Kaap Hoorn

Jachthaven Marina Kaap Hoorn

Het uitgangspunt voor Jachthaven Marina Kaap Hoorn is het ontwikkelen van een nautisch centrum dat meer is dan alleen een parkeerplaats voor boten. De haven is gelegen aan de oostzijde van het centrum van Hoorn.

In de haven zijn er 800 ligplaatsen van diverse afmetingen, boothuizen en (drijvende) gebouwen voor commerciële functies.
Op het terrein vindt u VOLT Hoorn: Volt is horeca, watersport en bovenal een waanzinnige locatie op het zuidelijke IJsselmeer aan de rand van Hoorn. Marina Kaap Hoorn is een locatie die continu in ontwikkeling blijft.

Uw ervaringen over Jachthaven Marina Kaap Hoorn delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt