Diemerzeedijk 7

1095KK Amsterdam

+31-85-500-8799

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Tankstation
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven WSV Het Nieuwe Diep in Amsterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Hubert van Hasselt
Wurden herzlich aufgenommen. Preise für Liegeplatz und Diesel günstig. Sehr nette und freundliche Atmosphäre. Kommen gerne wieder.
Hubert van Hasselt
Wurden herzlich aufgenommen. Preise für Liegeplatz und Diesel günstig. Sehr nette und freundliche Atmosphäre. Kommen gerne wieder.

Jachthaven WSV Het Nieuwe Diep

De jachthaven van Watersportvereniging Het Nieuwe Diep bevindt zich aan de Diemerzeedijk in Amsterdam. De vereniging werd opgericht in 1924 en is daarmee een van de oudste watersportverenigingen van Nederland. Tevens is het de eerste die volledig stroomneutraal is.

U vindt de haven op de kruising van het Ij en het Amsterdam Rijnkanaal. Het is een goede locatie voor passanten om af te meren en de hoofdstad te bezoeken. De prachtige grachten bevinden zich bijvoorbeeld op zo'n 20 min. varen.

In de haven vindt u naast sanitaire voorzieningen elektra en drinkwatertappunten op de steigers. Op het terrein is een parkeerterrein aanwezig evenals een clubhuis met bar voor hapjes en drankjes. De haven beschikt over een eigen diesel- en benzinepomp.

Uw ervaringen over de jachthaven van Watersportvereniging Het Nieuwe Diep delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt