Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven WSV Het Nieuwe Diep

Jachthaven WSV Het Nieuwe Diep

De jachthaven van Watersportvereniging Het Nieuwe Diep bevindt zich aan de Diemerzeedijk in Amsterdam. De vereniging werd opgericht in 1924 en is daarmee een van de oudste watersportverenigingen van Nederland. Tevens is het de eerste die volledig stroomneutraal is.

U vindt de haven op de kruising van het Ij en het Amsterdam Rijnkanaal. Het is een goede locatie voor passanten om af te meren en de hoofdstad te bezoeken. De prachtige grachten bevinden zich bijvoorbeeld op zo'n 20 min. varen.

In de haven vindt u naast sanitaire voorzieningen elektra en drinkwatertappunten op de steigers. Op het terrein is een parkeerterrein aanwezig evenals een clubhuis met bar voor hapjes en drankjes. De haven beschikt over een eigen diesel- en benzinepomp.

Uw ervaringen over de jachthaven van Watersportvereniging Het Nieuwe Diep delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt