Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven W.S.V. Eilandspolder

Jachthaven W.S.V. Eilandspolder

In het Noord-Hollandse dorpje De Rijp vindt u de jachthaven van Watersportvereniging Eilandspolder. In een rustige, groene omgeving bent u in deze haven van alle gemakken voorzien. Ligplaatsen voor de winter zijn ook een optie.

De haven is gelegen aan een inham in de Beemsterringvaart aan de zuidkant van de brug bij Oosteinde en Westdijk. De 17e eeuwse drop is op loopafstand waar winkels en drink- en eetgelegenheden te vinden zijn. In het dorp zijn fluisterbootjes te huur om de Eilandspolder te bevaren. Verder kunt u in de omgeving ook prachtige wandel- of fietstochten maken.

Alle ligplaatsen in de jachthaven beschikken over een zijsteiger over de lengte. Verder is er een gehandicaptenligplaats aanwezig, en zijn er basisvoorzieningen als elektra, toilet en douche. Wifi is gratis. Pal achter de haven is een voetbalveld mocht u een balletje willen trappen. De diepte bij de haven is ca. 1,30 meter.

Uw ervaringen over de jachthaven van Watersportvereniging Eilandspolder delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt