De Meelzak 14

1483AV De Rijp

+31-85-500-8785

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Beveiligde steigers
Speeltuin
Winkel
Toiletten
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven W.S.V. Eilandspolder in De rijp delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven W.S.V. Eilandspolder

In het Noord-Hollandse dorpje De Rijp vindt u de jachthaven van Watersportvereniging Eilandspolder. In een rustige, groene omgeving bent u in deze haven van alle gemakken voorzien. Ligplaatsen voor de winter zijn ook een optie.

De haven is gelegen aan een inham in de Beemsterringvaart aan de zuidkant van de brug bij Oosteinde en Westdijk. De 17e eeuwse drop is op loopafstand waar winkels en drink- en eetgelegenheden te vinden zijn. In het dorp zijn fluisterbootjes te huur om de Eilandspolder te bevaren. Verder kunt u in de omgeving ook prachtige wandel- of fietstochten maken.

Alle ligplaatsen in de jachthaven beschikken over een zijsteiger over de lengte. Verder is er een gehandicaptenligplaats aanwezig, en zijn er basisvoorzieningen als elektra, toilet en douche. Wifi is gratis. Pal achter de haven is een voetbalveld mocht u een balletje willen trappen. De diepte bij de haven is ca. 1,30 meter.

Uw ervaringen over de jachthaven van Watersportvereniging Eilandspolder delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt