Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven WSV de Zuiderzee

Jachthaven WSV de Zuiderzee

De jachthaven van watersportvereniging de Zuiderzee ligt in Amsterdam-Noord, nabij de Oranjesluizen. Gelegen in het oude dorpje Schellingwoude maakt het een rustige idyllische haven waar u goed tot rust kunt komen.

De ligging van de haven maken wateren als het Ij, Buiten-Ij, Ijmeer, Markermeer en de Amsterdamse grachten goed te bereiken. De haven is voorzien van ca. 50 ligplaatsen. De kopsteigers worden aan passanten beschikbaar gesteld.

In de haven vindt u een aantal basisvoorzieningen als toiletten, douches en watertap- en elektriciteitspunten langs de steiger. De steigers zijn 's avonds verlicht. U kunt gratis gebruik maken van wifi. Op de Noorder-IJdijk vindt u een container voor de storting van huishoudelijk afval. Op zo'n 800 meter van de haven vindt u een buurtsuper voor de dagelijkse boodschappen.

Uw ervaringen over de jachthaven van watersportvereniging de Zuiderzee delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt