Noorder IJdijk 105

1023NT Amsterdam

Inchecken: voor 20:52

Uitchecken: voor 20:52

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Beperkte beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven WSV de Zuiderzee in Amsterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven WSV de Zuiderzee

De jachthaven van watersportvereniging de Zuiderzee ligt in Amsterdam-Noord, nabij de Oranjesluizen. Gelegen in het oude dorpje Schellingwoude maakt het een rustige idyllische haven waar u goed tot rust kunt komen.

De ligging van de haven maken wateren als het Ij, Buiten-Ij, Ijmeer, Markermeer en de Amsterdamse grachten goed te bereiken. De haven is voorzien van ca. 50 ligplaatsen. De kopsteigers worden aan passanten beschikbaar gesteld.

In de haven vindt u een aantal basisvoorzieningen als toiletten, douches en watertap- en elektriciteitspunten langs de steiger. De steigers zijn 's avonds verlicht. U kunt gratis gebruik maken van wifi. Op de Noorder-IJdijk vindt u een container voor de storting van huishoudelijk afval. Op zo'n 800 meter van de haven vindt u een buurtsuper voor de dagelijkse boodschappen.

Uw ervaringen over de jachthaven van watersportvereniging de Zuiderzee delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt