Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven W.S.V. De Noord

Jachthaven W.S.V. De Noord

De jachthaven van W.S.V. de Noord is gelegen in het Noord-Hollandse plaatsje Den Ilp, tussen Landsmeer en Purmerend. In de omgeving vindt u natuurgebieden Het Twiske en Het Iperveld waar u heerlijk tot rust kunt komen.

De watersportvereniging beheert twee havens: "Het Eiland" (haven 1) met 20 ligplaatsen voor motorkajuitboten tot 10 meter en roeiboten en kano's, en "Vaste wal "(haven 2) met 25 ligplaatsen voor motorkajuitboten tot 10 meter en 25 ligplaatsen voor roeiboten en kano's.

Tot de voorzieningen behoren, naast sanitair, een parkeerterrein, kantine, een bouwcombinatie met een werkplaats en een fietsenstalling. Eveneens zijn er een trailerhelling aanwezig.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. de Noord delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt