Den Ilp 118

1121AA Den Ilp

+31-85-500-8812

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Beveiligde steigers
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven W.S.V. De Noord in Den ilp delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven W.S.V. De Noord

De jachthaven van W.S.V. de Noord is gelegen in het Noord-Hollandse plaatsje Den Ilp, tussen Landsmeer en Purmerend. In de omgeving vindt u natuurgebieden Het Twiske en Het Iperveld waar u heerlijk tot rust kunt komen.

De watersportvereniging beheert twee havens: Het Eiland (haven 1) met 20 ligplaatsen voor motorkajuitboten tot 10 meter en roeiboten en kano's, en Vaste wal (haven 2) met 25 ligplaatsen voor motorkajuitboten tot 10 meter en 25 ligplaatsen voor roeiboten en kano's.

Tot de voorzieningen behoren, naast sanitair, een parkeerterrein, kantine, een bouwcombinatie met een werkplaats en een fietsenstalling. Eveneens zijn er een trailerhelling aanwezig.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. de Noord delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt