Fortuinstraat 12

1018ZZ Amsterdam

+31-85-500-8258

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Beperkte beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Toiletten
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven WSV Albatros in Amsterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Johan Ruiter
5 jaar geleden met de sail Amsterdam mochten wij genieten van de faciliteiten in de haven van WSV Albatros. Na een hartelijke begroeting en rondleiding kregen we een plaatsje vlakbij de kantine, en omdat het zo slecht weer was en we niet beschikten over een kajuit zei de haven meester ik ga wel plaatsnemen in het restaurant dan mogen jullie wel gebruikmaken van mijn kantoor. We waren sprakeloos, keuken koelkast toilet alles aanwezig, drie dagen hebben we er vertoeft en gelachen.Een prachtige tijd meegemaakt, we denken nog met veel plezier terug aan die tijd. Daarom denken we er over om tijdens de komende Sail weer een plaatsje in deze prachtig mooie haven te gaan liggen en te genieten van de rust en gemoedelijke sfeer in hartje mokem. bedankt. groeten Johan.

Jachthaven WSV Albatros

De jachthaven van Watersportvereniging Albatros is gelegen in Amsterdam. Aan de zuidkant van de Piet Heinkade, in de hoek van de Wittenburgervaart en de Dijksgracht vindt u ligplaatsen voor leden en passanten.

Vanuit de haven vindt u de historische grachten en de Oranjesluizen op slechts 20 min. varen. Binnen een uur vaart u naar Het IJ, Buiten IJ, De Amstel, Het Markermeer, en Het Amsterdam-Rijnkanaal.

De steigers in de haven zijn voorzien van water- en elektriciteitsaansluiting. Daarnaast zijn er moderne toilet- en douchegelegenheden. Op het terrein beschikt u ook over wifi. In het winterseizoen (oktober-april) zijn een aantal ligplaatsen in het water beschikbaar voor schepen met een maximale lengte van 10 meter.

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV Albatros delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt