Fortuinstraat 12

1018ZZ Amsterdam

20

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Haven meester
Toiletten
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven WSV Albatros

De jachthaven van Watersportvereniging Albatros is gelegen in Amsterdam. Aan de zuidkant van de Piet Heinkade, in de hoek van de Wittenburgervaart en de Dijksgracht vindt u ligplaatsen voor leden en passanten.

Vanuit de haven vindt u de historische grachten en de Oranjesluizen op slechts 20 min. varen. Binnen een uur vaart u naar Het IJ, Buiten IJ, De Amstel, Het Markermeer, en Het Amsterdam-Rijnkanaal.

De steigers in de haven zijn voorzien van water- en elektriciteitsaansluiting. Daarnaast zijn er moderne toilet- en douchegelegenheden. Op het terrein beschikt u ook over wifi. In het winterseizoen (oktober-april) zijn een aantal ligplaatsen in het water beschikbaar voor schepen met een maximale lengte van 10 meter.

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV Albatros delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt