Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven WSV Albatros

Jachthaven WSV Albatros

De jachthaven van Watersportvereniging Albatros is gelegen in Amsterdam. Aan de zuidkant van de Piet Heinkade, in de hoek van de Wittenburgervaart en de Dijksgracht vindt u ligplaatsen voor leden en passanten.

Vanuit de haven vindt u de historische grachten en de Oranjesluizen op slechts 20 min. varen. Binnen een uur vaart u naar Het IJ, Buiten IJ, De Amstel, Het Markermeer, en Het Amsterdam-Rijnkanaal.

De steigers in de haven zijn voorzien van water- en elektriciteitsaansluiting. Daarnaast zijn er moderne toilet- en douchegelegenheden. Op het terrein beschikt u ook over wifi. In het winterseizoen (oktober-april) zijn een aantal ligplaatsen in het water beschikbaar voor schepen met een maximale lengte van 10 meter.

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV Albatros delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt