Motorkade 15

1021JR Amsterdam

+31-85-500-8368

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Winkel
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven WSV Aeolus in Amsterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Willem van der Woude
Geweldige haven rust en vriendelijkheid straalt er vanaf. Winkels vlak in de nabije omgeving. Alles schoon helemaal top.
Willem van der Woude
Geweldige haven rust en vriendelijkheid straalt er vanaf. Winkels vlak in de nabije omgeving. Alles schoon helemaal top.
Olav Leeman
De dienstdoende havenmeester vandaag (15.09.2021)had vast zijn dat niet: chagrijn 1e klas. Op de vraag of we ff 1.5h konden aanleggen om naar de Jumbo te gaan was zijn antwoord: "niet toegestaan" en hij fietste ook meteen weer weg. Nog nooit daar meegemaakt, altijd goede donatie in de KNRM collectebus gedaan: everybody happy. Niet vandaag dus, triest.

Jachthaven WSV Aeolus

De jachthaven van Watersportvereniging Aeolus ligt aan de noordzijde van het Ij in Amsterdam. De centrale ligging, goed basissanitair en voorzieningen maken deze rustige haven zeer aangenaam.

De haven is ook toegankelijk voor passanten. Wanneer u in de aankomt, kunt u afmeren aan de meldsteiger waarna de havenmeester u een ligplaats toewijst. In het hoogseizoen is de havenmeester van 09.00 tot 22.30 aanwezig. Bij afwezigheid van de havenmeester kunt u en box gebruiken waar het bordje op groen staat, of aan stuurboordkant aan de langsteiger met de boeg naar het IJ.

Er zijn 65 ligplaatsen in de haven. Deze zijn voorzien zijn van elektriciteitsaansluitpunten, watertappunten en wifi. In het gezellige clubhuis met terras kunt u terecht voor drankjes. In de directe omgeving zijn vele horecagelegenheden te vinden, evenals diverse supermarkten voor de boodschappen. U kunt een van de winkelwagentjes van de vereniging gebruiken.

Uw ervaringen over de jachthaven van Watersportvereniging Aeolus delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt