Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven WSV Aeolus

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven WSV Aeolus

5 van 5 (1 beoordelingen)

De jachthaven van Watersportvereniging Aeolus ligt aan de noordzijde van het Ij in Amsterdam. De centrale ligging, goed basissanitair en voorzieningen maken deze rustige haven zeer aangenaam.

De haven is ook toegankelijk voor passanten. Wanneer u in de aankomt, kunt u afmeren aan de meldsteiger waarna de havenmeester u een ligplaats toewijst. In het hoogseizoen is de havenmeester van 09.00 tot 22.30 aanwezig. Bij afwezigheid van de havenmeester kunt u en box gebruiken waar het bordje op groen staat, of aan stuurboordkant aan de langsteiger met de boeg naar het IJ.

Er zijn 65 ligplaatsen in de haven. Deze zijn voorzien zijn van elektriciteitsaansluitpunten, watertappunten en wifi. In het gezellige clubhuis met terras kunt u terecht voor drankjes. In de directe omgeving zijn vele horecagelegenheden te vinden, evenals diverse supermarkten voor de boodschappen. U kunt een van de winkelwagentjes van de vereniging gebruiken.

Uw ervaringen over de jachthaven van Watersportvereniging Aeolus delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt