Dorpsstraat 277

1531HG Wormer

+31-85-500-8793

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Winkel
Uw ervaringen over Jachthaven Watersportvereniging Wormer in Wormer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Watersportvereniging Wormer

De jachthaven van Watersportvereniging Wormer ligt in het gelijknamige Noord-Hollandse dorp. De haven is te bereiken vanaf Het Zwet via een sloot. Aan de kop van de landtong ziet u de vlaggenmast met WVW.

Vanuit de haven vaart u eenvoudig naar omringende wateren als De Poel, Knollendammervaart de Zaan en Kromme Ganssloot. Het gebied lenen zich uitstekend voor diverse wandel- en fietstochten.

In de haven vindt u 145 ligplaatsen en 4 passantenplaatsen. De ligplaatsen bestaan uit verschillende typen, waaronder plaatsen langs de kade, met kopsteiger, hele zijsteiger, zonder zijsteiger of jollensteiger. De vereniging biedt tevens cursussen en onderhoudsdiensten aan, evenals verschillende opties voor winterstalling. In de kantine Het Zwetshuis kunt u terecht voor hapjes en drankjes. In het dorp vindt u diverse horecagelegenheden en supermarkten. Voor de ingang van de haven vindt u een buslijn.

Uw ervaringen over de jachthaven van Watersportvereniging Wormer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt