Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Watersportvereniging Wormer

Jachthaven Watersportvereniging Wormer

De jachthaven van Watersportvereniging Wormer ligt in het gelijknamige Noord-Hollandse dorp. De haven is te bereiken vanaf Het Zwet via een sloot. Aan de kop van de landtong ziet u de vlaggenmast met "WVW".

Vanuit de haven vaart u eenvoudig naar omringende wateren als De Poel, Knollendammervaart de Zaan en Kromme Ganssloot. Het gebied lenen zich uitstekend voor diverse wandel- en fietstochten.

In de haven vindt u 145 ligplaatsen en 4 passantenplaatsen. De ligplaatsen bestaan uit verschillende typen, waaronder plaatsen langs de kade, met kopsteiger, hele zijsteiger, zonder zijsteiger of jollensteiger. De vereniging biedt tevens cursussen en onderhoudsdiensten aan, evenals verschillende opties voor winterstalling. In de kantine "Het Zwetshuis" kunt u terecht voor hapjes en drankjes. In het dorp vindt u diverse horecagelegenheden en supermarkten. Voor de ingang van de haven vindt u een buslijn.

Uw ervaringen over de jachthaven van Watersportvereniging Wormer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt