Noordhollandschkanaaldijk 114

1034NW Amsterdam

+31-85-500-8698

Inchecken: voor 16:30

Uitchecken: voor 16:30

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Uw ervaringen over Haven W.S.V. De Ouwe Helling in Amsterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Haven W.S.V. De Ouwe Helling

W.S.V. de Ouwe Helling is een vriendelijke jachthaven in Amsterdam Noord. In het water van de brede Christesloot, die stroomt alsof het een riviertje is, liggen de schepen afgemeerd. Aan de andere kant van de oever begint het uitgebreide, prachtige weide landschap. De vereniging houdt zich sinds 1977 bezig met de watersport, voor zowel recreanten als bootwerkers, in de ruimste zin des woord.

Of het nu gaat om het beleven, met vakantie gaan, onderhouden, renoveren van uw boot of een trailer met boot stallen, bij deze jachthaven bent u aan het juiste adres. U kunt bij tevens uw boot stallen in zomer en winter. De jachthaven heeft een goed geütiliseerde werf met een loods en een vloeistof dichte vloer om aan uw boot te kunnen werken. Al het benodigde gereedschap is in de loods aanwezig.

Ook bent u als passant natuurlijk altijd welkom. De jachthaven zorgt er altijd voor dat er een aantal boxen vrij zijn. Er is stroom, water, toiletten en douches aanwezig. De brug van het Noordhollandsch kanaal naar de Ouwe Helling heeft een doorgang van ± 2.45 meter.

Gelegen langs het Noordhollandsch Kanaal, is De Ouwe Helling de perfecte uitgangspositie voor een heerlijk dagje varen in de grachten van Amsterdam of een heerlijke rustige tocht door de prachtige polders van Noord Holland!


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt