Fortuinstraat 14

1018ZZ Amsterdam

+31-85-500-8852

Inchecken: voor 14:09

Uitchecken: voor 14:09

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Toiletten
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven W.S.V. De Oostvaarders in Amsterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Kort maar krachtig: de leukste jachthaven van Amsterdam, vlakbij het centrum met uitstekende sanitaire voorzieningen. Een must Amsterdam te zien. (Havenmeester 0622513347
Anoniem
Mooie ligging aan de rand van het centrum. Uitstekende voorzieningen zowel het sanitair (nieuw), als de Wifi en het afgesloten terrein. Zeer gastvrije havenmeester (06 22 51 33 47), rustige gezellige sfeer. Aanrader!!

Jachthaven W.S.V. De Oostvaarders

5.0 van 5 (2 beoordelingen)

Van plan een keer een paar dagen met de boot naar en door Amsterdam te varen? Wel de geneugten van de Amsterdamse wateren beleven maar er toch ook van verzekerd willen zijn dat uw eigendom in een veilige haven ligt?

U bent van harte welkom in de haven die een goede uitvalsbasis vormt voor een heerlijke vakantie: de grachten bevinden zich min of meer ‘om de hoek’ en de Oranje sluizen slechts 20 minuten varen.

Graag laat de jachthaven passanten meegenieten van de uitstekende ligging en faciliteiten van de haven. Alle steigers zijn voorzien van water- en electriciteitsaansluiting. En zijn er moderne toilet- en douchegelegenheden aanwezig. Daarnaast kunt u gebruik maken van een wi-fi verbinding.

Echter het aantal ligplaatsen is beperkt. U wordt dan ook vriendelijk verzocht om ruimschoots van tevoren contact met de haven op te nemen om uw plaats te reserveren.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt