Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Uitgeest

5 van 5 (4 beoordelingen)

Jachthaven Uitgeest

5 van 5 (4 beoordelingen)

In het zuidelijkste puntje van het Uitgeestermeer vindt u Jachthaven Uitgeest. Deze haven is van alle gemakken voorzien en zet hoog in op milieuvriendelijke, veilige en schone faciliteiten. Hiervoor werd zij onderscheiden met de Blauwe Vlag met Groene Wimpel.

Vanuit de haven kunt u mooie uitstapjes maken naar steden als Alkmaar, Haarlem en Amsterdam. De haven biedt ligplaatsen voor 450 kleine en middelgrote boten. Daarnaast is er ook plek voor caravans en campers die tevens toegang hebben tot alle faciliteiten.

De faciliteiten bestaan onder meer uit gratis stroom en water op de steigers en moderne toiletgebouwen. Een boothelling en een kantine waar het goed toeven is bij mooi en slecht weer. De havenmeester is 24/7 bereikbaar. Ook kunt u bij Jachthaven Uitgeest terecht voor het stallen van uw boot. Overige pluspunten zijn de mini-supermarkt, een à la carte-restaurant en watersportwinkel.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt