Lagendijk 7

1911MT Uitgeest

+31-85-500-8311

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Uitgeest in Uitgeest delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Jongens, wat worden we weer verwend. De haven ligt er prachtig bij dit jaar. Hulde!
Anoniem
GENIETEN!!!!
Anoniem
Goed georganiseerde en bovendien sfeervolle haven. De faciliteiten zijn uitstekend en het liggeld niet te duur. Aaanrader!

Jachthaven Uitgeest

5.0 van 5 (4 beoordelingen)

In het zuidelijkste puntje van het Uitgeestermeer vindt u Jachthaven Uitgeest. Deze haven is van alle gemakken voorzien en zet hoog in op milieuvriendelijke, veilige en schone faciliteiten. Hiervoor werd zij onderscheiden met de Blauwe Vlag met Groene Wimpel.

Vanuit de haven kunt u mooie uitstapjes maken naar steden als Alkmaar, Haarlem en Amsterdam. De haven biedt ligplaatsen voor 450 kleine en middelgrote boten. Daarnaast is er ook plek voor caravans en campers die tevens toegang hebben tot alle faciliteiten.

De faciliteiten bestaan onder meer uit gratis stroom en water op de steigers en moderne toiletgebouwen. Een boothelling en een kantine waar het goed toeven is bij mooi en slecht weer. De havenmeester is 24/7 bereikbaar. Ook kunt u bij Jachthaven Uitgeest terecht voor het stallen van uw boot. Overige pluspunten zijn de mini-supermarkt, een à la carte-restaurant en watersportwinkel.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt