Nieuwendammerdijk 284

1023BT Amsterdam

+31-85-500-8802

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Beveiligde steigers
Tankstation
Toiletten
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven Twellegea Amsterdam in Amsterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jerome
Very nice shipyard in the heart of Amsterdam ran by competent and helpful people. To recommend.
John
Leuke haven met leuk café . De prijzen zijn wel erg hoog voor wat je krijgt. € 3,00 per meter Toilet en douche voorziening zijn zeer slecht, de steigers verdienen wel wat onderhoud
Anoniem
Mooie locatie, prima voorzieningen. Beetje afgelegen tov de stad, maar verder goed toeven.

Jachthaven Twellegea Amsterdam

4.0 van 5 (4 beoordelingen)

Jachthaven Twellegea

In het pittoreske en rustige Nieuwendam in Amsterdam-Noord, vindt u de prettige Jachthaven Twellegea. De haven ligt in de luwte achter het IJ, vlakbij de Sixhaven en in de kleinste polder van Nederland, de Sint Bernarduspolder. Vroeger werden hier zeezeilcursussen gegeven door de bekende Huisman uit het Friese Uitwellingerga, ofwel Twellegea.

De ligging aan de chique Nieuwendammerdijk met diverse houten Waterlandse kapiteinswoningen is bijzonder en zeker een bezoek waard. De haven is geschikt voor sloepen, evenals voor grotere (zeil)boten. Mocht u met de auto zijn, dan kunnen u en eventueel uw gasten gratis op het haventerrein parkeren.

In de Jachthaven Twellegea staat een kraan met een capaciteit tot 25 ton. U kunt in deze haven uw boot op de kant zetten en er onderhoud aan plegen. Winterstalling (buiten of overdekt) op de kant is ook mogelijk.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt