Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Twellegea Amsterdam

4 van 5 (2 beoordelingen)

Jachthaven Twellegea Amsterdam

4 van 5 (2 beoordelingen)

Jachthaven Twellegea

In het pittoreske en rustige Nieuwendam in Amsterdam-Noord, vindt u de prettige Jachthaven Twellegea. De haven ligt in de luwte achter het IJ, vlakbij de Sixhaven en in de kleinste polder van Nederland, de Sint Bernarduspolder. Vroeger werden hier zeezeilcursussen gegeven door de bekende Huisman uit het Friese Uitwellingerga, ofwel Twellegea.

De ligging aan de chique Nieuwendammerdijk met diverse houten Waterlandse kapiteinswoningen is bijzonder en zeker een bezoek waard. De haven is geschikt voor sloepen, evenals voor grotere (zeil)boten. Mocht u met de auto zijn, dan kunnen u en eventueel uw gasten gratis op het haventerrein parkeren.

In de Jachthaven Twellegea staat een kraan met een capaciteit tot 25 ton. U kunt in deze haven uw boot op de kant zetten en er onderhoud aan plegen. Winterstalling (buiten of overdekt) op de kant is ook mogelijk.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt