Diemerzeedijk 4

1095KK Amsterdam

+31-85-500-8604

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Beveiligde steigers
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Tineke Bakker in Amsterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Tineke Bakker

Jachthaven Tineke Bakker is een knusse en rustige haven in Amsterdam. Deze is gelegen op een groene strook aan het Nieuwe Diep, tussen het Zeeburgereiland en IJburg. In dit familiebedrijf kunt u ook terecht voor een breed scala aan watersportartikelen.

Vanuit de jachthaven zijn de historische grachten in slechts 20 min. te bevaren. Het Ijmeer, forteiland Pampus en de wateren richting Muiden, de Randmeren, Volendam, Marken, Monnikendam en Edam zijn eveneens eenvoudig te bevaren.

In de haven vindt u 50 ligplaatsen voor boten van 6 tot 12 meter. Deze worden per seizoen verhuurd, waarbij het mogelijk is om ook plaatsen voor enkele dagen of weken te huren. Ook voor reparaties, motoronderhoud en het schoonspuiten van uw vaartuig, kunt u bij deze jachthaven terecht. Er is een hijskraan voor max. 10 ton aanwezig. Naast basissanitair is de haven uitgerust met brede drijvende steigers en een vingerpier over de gehele lengte van de ligplaats. Deze zijn voorzien met elektriciteitspalen en watertappunten.

Uw ervaringen over Jachthaven Tineke Bakker delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt