Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Tineke Bakker

Jachthaven Tineke Bakker

Jachthaven Tineke Bakker is een knusse en rustige haven in Amsterdam. Deze is gelegen op een groene strook aan het Nieuwe Diep, tussen het Zeeburgereiland en IJburg. In dit familiebedrijf kunt u ook terecht voor een breed scala aan watersportartikelen.

Vanuit de jachthaven zijn de historische grachten in slechts 20 min. te bevaren. Het Ijmeer, forteiland Pampus en de wateren richting Muiden, de Randmeren, Volendam, Marken, Monnikendam en Edam zijn eveneens eenvoudig te bevaren.

In de haven vindt u 50 ligplaatsen voor boten van 6 tot 12 meter. Deze worden per seizoen verhuurd, waarbij het mogelijk is om ook plaatsen voor enkele dagen of weken te huren. Ook voor reparaties, motoronderhoud en het schoonspuiten van uw vaartuig, kunt u bij deze jachthaven terecht. Er is een hijskraan voor max. 10 ton aanwezig. Naast basissanitair is de haven uitgerust met brede drijvende steigers en een vingerpier over de gehele lengte van de ligplaats. Deze zijn voorzien met elektriciteitspalen en watertappunten.

Uw ervaringen over Jachthaven Tineke Bakker delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt