Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven 't Swaentje

Jachthaven 't Swaentje

Jachthaven 't Swaentje is gelegen in het pittoreske plaatsje Westknollendam. 't Swaentje is een relatief grote haven in deze omgeving, waar u van alle gemakken voorzien bent. De haven is bereikbaar via de Wilhelminasluis (doorvaarthoogte 2,40 m.) of via de Oude Sluis.

Vanuit de haven vaart u eenvoudig naar plaatsen als Amsterdam, Haarlem, IJmuiden, De Nieuwe Meer, Amstelveen of Alkmaar en Uitgeest. Bezienswaardigheden als de Zaanse Schans en Alkmaardermeer zijn in korte tijd te bevaren.

De haven telt 180 ligplaatsen voor boten tussen 5 en 15 meter.
De plaatsen zijn gelegen langs een lange steiger die voorzien zijn van zijsteigers. Water en elektriciteit vindt aan deze steigers. Er zijn enkele drijvende steigers aanwezig voor grotere boten. Op het terrein staat een verwarmd toiletgebouw met sanitaire voorzieningen. Winkels zijn niet te vinden in Westknollendam, maar de haven heeft een gezellig eetcafé met terras.

Uw ervaringen over Jachthaven 't Swaentje delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt