Westknollendam 64

1525PP Westknollendam

+31-85-500-8684

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Beperkte beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Toiletten
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven 't Swaentje in Westknollendam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven 't Swaentje

Jachthaven 't Swaentje is gelegen in het pittoreske plaatsje Westknollendam. 't Swaentje is een relatief grote haven in deze omgeving, waar u van alle gemakken voorzien bent. De haven is bereikbaar via de Wilhelminasluis (doorvaarthoogte 2,40 m.) of via de Oude Sluis.

Vanuit de haven vaart u eenvoudig naar plaatsen als Amsterdam, Haarlem, IJmuiden, De Nieuwe Meer, Amstelveen of Alkmaar en Uitgeest. Bezienswaardigheden als de Zaanse Schans en Alkmaardermeer zijn in korte tijd te bevaren.

De haven telt 180 ligplaatsen voor boten tussen 5 en 15 meter.
De plaatsen zijn gelegen langs een lange steiger die voorzien zijn van zijsteigers. Water en elektriciteit vindt aan deze steigers. Er zijn enkele drijvende steigers aanwezig voor grotere boten. Op het terrein staat een verwarmd toiletgebouw met sanitaire voorzieningen. Winkels zijn niet te vinden in Westknollendam, maar de haven heeft een gezellig eetcafé met terras.

Uw ervaringen over Jachthaven 't Swaentje delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt