Korte Ouderkerkerdijk 10

1096AC Amsterdam

100

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Haven meester
Beveiligde steigers
Winkel
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Paul Brand
Toppertje

Stadshaven Amstelkwartier

4.0 van 5 (1 beoordelingen)

Stadshaven Amstelkwartier is een nieuwe haven in Amsterdam. Deze bevindt zich aan de Amstel nabij het Martin Luther King Park. De haven heeft uitstekende voorzieningen en een goede bereikbaarheid.

Vanuit de haven bent u in 10 min. varen bij de Amsterdamse grachten. Op 5 min. lopen van de haven vindt u het treinstation Amsterdam Amstel en het metrostation Spaklerweg. Uw auto kunt u op een loopafstand van 2 min. parkeren.

Stadshaven Amstelkwartier heeft zo'n 100 ligplaatsen, geschikt voor allerlei typen boten. Dagpassanten kunnen ook in deze haven terecht. De haven is goed beveiligd met hekwerk, camera's en een pasjessysteem. Nabij vindt u diverse horecagelegenheden en supermarkten.

Uw ervaringen over Stadshaven Amstelland delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt