Korte Ouderkerkerdijk 10

1096AC Amsterdam

+31-85-500-8796

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Winkel
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Stadshaven Amstelkwartier in Amsterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Toppertje

Stadshaven Amstelkwartier

4.0 van 5 (1 beoordelingen)

Stadshaven Amstelkwartier is een nieuwe haven in Amsterdam. Deze bevindt zich aan de Amstel nabij het Martin Luther King Park. De haven heeft uitstekende voorzieningen en een goede bereikbaarheid.

Vanuit de haven bent u in 10 min. varen bij de Amsterdamse grachten. Op 5 min. lopen van de haven vindt u het treinstation Amsterdam Amstel en het metrostation Spaklerweg. Uw auto kunt u op een loopafstand van 2 min. parkeren.

Stadshaven Amstelkwartier heeft zo'n 100 ligplaatsen, geschikt voor allerlei typen boten. Dagpassanten kunnen ook in deze haven terecht. De haven is goed beveiligd met hekwerk, camera's en een pasjessysteem. Nabij vindt u diverse horecagelegenheden en supermarkten.

Uw ervaringen over Stadshaven Amstelland delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Passanten welkom, aanmelden dagelijks tussen 7 uur en 23:00 via de havenmeester 


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt