Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Stadshaven Amstelkwartier

4 van 5 (1 beoordelingen)

Stadshaven Amstelkwartier

4 van 5 (1 beoordelingen)

Stadshaven Amstelkwartier is een nieuwe haven in Amsterdam. Deze bevindt zich aan de Amstel nabij het Martin Luther King Park. De haven heeft uitstekende voorzieningen en een goede bereikbaarheid.

Vanuit de haven bent u in 10 min. varen bij de Amsterdamse grachten. Op 5 min. lopen van de haven vindt u het treinstation Amsterdam Amstel en het metrostation Spaklerweg. Uw auto kunt u op een loopafstand van 2 min. parkeren.

Stadshaven Amstelkwartier heeft zo'n 100 ligplaatsen, geschikt voor allerlei typen boten. Dagpassanten kunnen ook in deze haven terecht. De haven is goed beveiligd met hekwerk, camera's en een pasjessysteem. Nabij vindt u diverse horecagelegenheden en supermarkten.

Uw ervaringen over Stadshaven Amstelland delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt