Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Schellingwoude

Jachthaven Schellingwoude

Stichting LINK Schellingwoude realiseert hier op het BuitenIJ vanaf 2017 het ‘Nautisch Kwartier Schellingwoude’ bestaande uit:

Een Jachthaven met 60 ligplaatsen van (10) 12 tot 20 m direct op open water zonder wachttijd voor Oranjesluizen en/of Schellingwouderbrug!

Ook ideaal voor catamarans (speciale prijs!)

Havenkantoor ( tijdens seizoen 24/7 beheerder )

Ligplaatsen voor de Scouting

Zeil-/vaarschool

Drijvend Clubhuis met Horeca ( Restaurant en bar)

Uw ervaringen over Jachthaven Schellingwoude delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt