Zeeburgerkade 830

1019HV Amsterdam

+31-85-500-8758

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Beperkte beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Port Entrepot in Amsterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Port Entrepot

Jachthaven Port Entrepôt in Amsterdam vindt u aan de zuidkant van het IJ. Met de centrale ligging van de haven kunt u zowel de omliggende wateren als de oude binnenstad goed verkennen.

De haven is gelegen nabij Zeeburgerkade 830 en is uitstekend voor sloepen, zeilboten en motorjachten. Naast de bekende grachten van Amsterdam kunt u vanuit de haven ook goed het IJ, Noordzeekanaal, en het Amsterdam-Rijnkanaal bevaren.

De jachthaven beschikt over drijvende steigers met vingerpieren en eigen walstroomaansluiting. Door middel van een app kunt u zelf uw stroom en water activeren. Het terrein is afgesloten met een hek en er zijn bewakingscamera's aanwezig voor extra beveiliging. De Harbour Club, waar u kunt eten en drinken, ligt op loopafstand. Buslijn 22 of 65 en tramlijn 7 en 14 stoppen dichtbij om de binnenstad te bereiken.

Uw ervaringen over Jachthaven Port Entrepôt delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt