Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Port Entrepot

Jachthaven Port Entrepot

Jachthaven Port Entrepôt in Amsterdam vindt u aan de zuidkant van het IJ. Met de centrale ligging van de haven kunt u zowel de omliggende wateren als de oude binnenstad goed verkennen.

De haven is gelegen nabij Zeeburgerkade 830 en is uitstekend voor sloepen, zeilboten en motorjachten. Naast de bekende grachten van Amsterdam kunt u vanuit de haven ook goed het IJ, Noordzeekanaal, en het Amsterdam-Rijnkanaal bevaren.

De jachthaven beschikt over drijvende steigers met vingerpieren en eigen walstroomaansluiting. Door middel van een app kunt u zelf uw stroom en water activeren. Het terrein is afgesloten met een hek en er zijn bewakingscamera's aanwezig voor extra beveiliging. De Harbour Club, waar u kunt eten en drinken, ligt op loopafstand. Buslijn 22 of 65 en tramlijn 7 en 14 stoppen dichtbij om de binnenstad te bereiken.

Uw ervaringen over Jachthaven Port Entrepôt delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt