Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Nexus

4.5 van 5 (2 beoordelingen)

Jachthaven Nexus

4.5 van 5 (2 beoordelingen)

Jachthaven Nexus is gelegen aan De Nieuwe Meer. Dit is een ideale locatie gezien de korte afstand naar de Amsterdamse grachten, en naar de Westeinder plassen.

Jachthaven Nexus is een kleinschalige jachthaven met plek voor vijftien schepen, variërend van 5 tot 15 meter. Er is voldoende parkeergelegenheid en er zijn veel restaurants nabij gelegen. Bij de jachthaven is het tevens mogelijk verschillende typen boten huren.

Vanuit de jachthaven bent u verbonden met:
• Amsterdam
• Westeinder
• Nieuwe Meer
• Verbinding met andere wateren

Deze haven heeft een zomer en winterstalling.

Uw ervaringen over Jachthaven Nexus delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt