Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Middenmeer

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Middenmeer

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Middenmeer ligt in de voormalige Zuiderzeepolder De Wieringermeer. Rondom Middenmeer vindt veel landbouw plaats, het is een prachtig gebied. De Jachthaven ligt bij het waterkruispunt tussen Medemblik, Alkmaar en Schagen.

Bij de jachthaven is een speeltuin voor kinderen gelegen. In het dorp vlakbij zijn restaurants en winkelgelegenheden. Vlakbij de haven liggen tennisbanen. Tevens zijn douche- en toilet faciliteiten aanwezig op het terrein van de Jachthaven. Camperplaatsen op verhard terrein zijn beschikbaar met een maximum aan 12 plaatsen.
Meppel heeft diverse restaurants, winkels en supermarkten. Het tarief van deze haven is voordelig. In de winter zijn niet alle voorzieningen beschikbaar.

Uw ervaringen over de Jachthaven Middenmeer in Middenmeer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder. 

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt