Zuiderzeeweg 2

1775PS Middenmeer

+31-85-500-8700

Inchecken: voor 17:23

Uitchecken: voor 17:23

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Middenmeer in Middenmeer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Stargo
Perfecte Haven, beste Havenmeester!
Anoniem
Een top locatie super

Jachthaven Middenmeer

5.0 van 5 (2 beoordelingen)

Jachthaven Middenmeer ligt in de voormalige Zuiderzeepolder De Wieringermeer. Rondom Middenmeer vindt veel landbouw plaats, het is een prachtig gebied. De Jachthaven ligt bij het waterkruispunt tussen Medemblik, Alkmaar en Schagen.

Bij de jachthaven is een speeltuin voor kinderen gelegen. In het dorp vlakbij zijn restaurants en winkelgelegenheden. Vlakbij de haven liggen tennisbanen. Tevens zijn douche- en toilet faciliteiten aanwezig op het terrein van de Jachthaven. Camperplaatsen op verhard terrein zijn beschikbaar met een maximum aan 12 plaatsen.
Meppel heeft diverse restaurants, winkels en supermarkten. Het tarief van deze haven is voordelig. In de winter zijn niet alle voorzieningen beschikbaar.

Uw ervaringen over de Jachthaven Middenmeer in Middenmeer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder. 


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt