Vooroever 3

1671MG Medemblik

+31-85-500-8596

Inchecken: voor 12:19

Uitchecken: voor 12:19

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Speeltuin
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Regatta Center Medemblik in Medemblik delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Regatta Center Medemblik
Beste Lezer. Al enige tijd worden jachthavens in Nederland lastiggevallen door Jachthaven.nl. Deze website pretendeert te bemiddelen in ligplaatsen’. Natuurlijk zijn jachthavens blij zijn met ondersteuning van hun activiteiten en de reviews, maar helaas dringt deze website zich ongevraagd aan de jachthavens in Nederland op en lijkt namens de jachthavens naar potentiële “klanten” te communiceren. Als gevolg daarvan worden ook ongevraagd facturen verstuurd. Dit alles vindt plaats zonder overleg met en toestemming van de betreffende jachthavens. Na meerdere contacten en pogingen daartoe, met het vriendelijke en toch dringende verzoek de jachthavens die geen contract hebben met jachthaven.nl en om de gegevens niet meer te vermelden op hun website(s) en ook zeker niet namens de jachthavens te communiceren, blijft jachthaven.nl structureel doorgaan met deze praktijken. Heel veel jachthavens hebben geen enkele verbintenis met Jachthaven.nl en wijzen dan ook elke aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit deze ongewenste dienstverlening af. Het verkrijgen van een ligplaats dan wel het als passant verzoeken om een ligplaats kan het beste plaatsvinden via de contactgegevens van de jachthaven zelf, en niet via een zogenaamd bemiddelende website. Aanvragen die via bemiddelingsbureaus of bemiddelingssites tot stand komen worden bij veel jachthavens niet in behandeling genomen en geven geen enkel recht op een ligplaats, ook niet als daarvoor reeds geld is betaald aan de bemiddelende organisatie. Veel jachthavens proberen de krachten te bundelen en melding te doen bij overkoepelende organisaties. O.a. de HISWA keurt deze praktijk rigoureus af. Er is hier namelijk sprake van misleiding en oplichting van watersporters en havens.
Henk-jan
Perfecte haven, alles goed voor elkaar, maar gastvrijheid ver beneden peil. In het leger wordt je mensenlijker en liever behandelt.
Henk-jan
Perfecte haven, alles goed voor elkaar, maar gastvrijheid ver beneden peil. In het leger wordt je mensenlijker en liever behandelt.

Regatta Center Medemblik

4.67 van 5 (7 beoordelingen)

Regatta Center Medemblik is een gezellige, actieve jachthaven met moderne voorzieningen. Het is prachtig gelegen en direct aan open water. De haven ligt vóór de stadswallen van Medemblik en kasteel Radboud.

Het gezellige oude centrum van Medemblik is op loopafstand. Andere IJsselmeersteden zoals Enkhuizen, Den Oever en de Friese havens zijn ook goed bereikbaar. In het weekend kunt uitstekend de wadden bevaren.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt