Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Regatta Center Medemblik

4.7 van 5 (3 beoordelingen)

Regatta Center Medemblik

4.7 van 5 (3 beoordelingen)

Regatta Center Medemblik is een gezellige, actieve jachthaven met moderne voorzieningen. Het is prachtig gelegen en direct aan open water. De haven ligt vóór de stadswallen van Medemblik en kasteel Radboud.

Het gezellige oude centrum van Medemblik is op loopafstand. Andere IJsselmeersteden zoals Enkhuizen, Den Oever en de Friese havens zijn ook goed bereikbaar. In het weekend kunt uitstekend de wadden bevaren.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt