Vooroever 3

1671MG Medemblik

+31-85-500-8596

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Speeltuin
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Regatta Center Medemblik in Medemblik delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Chris Simons
Maandag 3 april 2023 na een ruwe zeiltocht vanaf Hoorn, via Enkhuizen , zeilend naar Medemblik en vanwege de tijd en de stevige golfslag aan lagerwal het Regatta Center binnengelopen. Telefonisch contact gelegd met de havenmeester die ons thuis heel vriendelijk te woord stond en ons een plek toewees. Helaas vanwege moeheid niet goed geluisterd en aan een dwarse steiger op de kopse kant de boot (9 meter) aangelegd en naar huis gegaan. Dinsdag contact gelegd met het Regatta Center en we lagen totaal verkeerd waar het eigenlijk niet mocht. Toch waren ze zeer vriendelijk en mochten we blijven liggen. Woensdag ochtend heb ik de solo reis weer opgepakt via Den Oever over het Wad naar Den Helder, en Ewijcksluis. Ik had afgesproken dat het Regatta Center mij de rekening zou sturen maar kreeg tot mijn verbazing een mailtje dat we niks hoefden te betalen. Wat een service en vriendelijkheid. We komen hier zeker nog een keer terug. Zeer mooie haven, ruime ligplek ken, msnouvreerruimte, schoon en goede service. Vr gr Zeiljacht Aqua Nova Julianadorp
Henk-jan
Perfecte haven, alles goed voor elkaar, maar gastvrijheid ver beneden peil. In het leger wordt je mensenlijker en liever behandelt.
Henk-jan
Perfecte haven, alles goed voor elkaar, maar gastvrijheid ver beneden peil. In het leger wordt je mensenlijker en liever behandelt.

Regatta Center Medemblik

4.67 van 5 (7 beoordelingen)

Regatta Center Medemblik is een gezellige, actieve jachthaven met moderne voorzieningen. Het is prachtig gelegen en direct aan open water. De haven ligt vóór de stadswallen van Medemblik en kasteel Radboud.

Het gezellige oude centrum van Medemblik is op loopafstand. Andere IJsselmeersteden zoals Enkhuizen, Den Oever en de Friese havens zijn ook goed bereikbaar. In het weekend kunt uitstekend de wadden bevaren.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt