Koopmanspolder 1

1619JV Andijk

+31-85-500-8667

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Toiletten
Restaurant
Havenmeester
Speeltuin
Wasserette
Wastafels
Uw ervaringen over W.S.V. De Kreupel in Andijk delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

M Riecer
Er zijn totaal geen ligplaatsen beschikbaar!!!!

W.S.V. De Kreupel

WSV De Kreupel bestaat sinds 1973 en is een actieve watersportvereniging met momenteel bijna 300 leden. De thuishaven is de Buurtjeshaven in Andijk aan het IJsselmeer, waarin ongeveer 160 leden een ligplaats hebben. De haven en het mooie havengebouw De Uitkijk zijn eigendom van de vereniging. Het is een pure vrijwilligers vereniging waarin vrijwel alle voorkomende werkzaamheden alsmede het havenmeesterschap door de leden op vrijwilligersbasis ingevuld worden.

In de Algemene Ledenvergadering bepalen de leden zelf mede over de toekomst van de vereniging en het reilen en zeilen van de havenaccommodatie. Als goed georganiseerde vereniging hebben heeft de vereniging: statuten, havenreglement en huishoudelijk reglement.

Uw ervaringen over Jachthaven W.S.V. De Kreupel in Andijk delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Bekijk alle reviews en informatie en reserveer uw ligplaats meteen online op Jachthaven.nl


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt