Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Compagnieshaven Enkhuizen

3 van 5 (1 beoordelingen)

Compagnieshaven Enkhuizen

3 van 5 (1 beoordelingen)

De Compagnieshaven, een van de drukste jachthavens van het land, is gelegen aan de noordelijke invaart van het Krabbersgat bij de historische stad Enkhuizen. Geografisch gezien is de haven gesitueerd op dezelfde plaats als waar in het verleden ook de schepen van de Verenigde Oost-Indische Compagnie (VOC) vertrokken en aankwamen.

De levendige en gezellige haven biedt plaats aan ca. 625 jachten en telt 395 autoparkeerplaatsen. Door zijn uitstekende in- en externe voorzieningen - zoals gratis WiFi - en (recreative) mogelijkheden staat de haven garant voor een bijzonder prettig verblijf. Niet voor niets leggen jaarlijks zo'n 18000 schepen in de haven aan.

Maar niet alleen tijdens het vaarseizoen biedt de Compagnieshaven u een prettig thuis, want tussen de
2 vaarseizoenen in kunt u, zowel op de wal als in de beschutte haven, uw schip veilig - het terrein is bewaakt - en verantwoord laten overwinteren.

Of het nu zomer of winter is, de jachthaven heet u van harte welkom.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt