Compagnieshaven 7

1601ZA Enkhuizen

+31-85-500-8476

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Kleedkamers
Tankstation
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Compagnieshaven Enkhuizen in Enkhuizen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Mattijs Bakker
Erg onsympathieke havenmeester, na een vraag om een andere plek erg bot behandeld. Niet gastvrij
Gerard
Voor de tweede maal zeer onsympathieke havenmeester. Jammer verder mooie haven.
Dook
Gisteren aangekomen in de Compagniehaven en vriendelijk ontvangen, medewerkers zijn vriendelijk en faciliteiten zijn prima... Maar toch voel ik mij bedonderd omdat ik hier 4,44 euro p.p. toeristenbelasting moest betalen. En een vriend van mij lag in de oude Binnenhaven in Enkhuizen en die moest 1,93 toeristenbelasting p.p. betalen... mijns inziens klopt dit niet. Dit nagevraagd aan de havenmedewerker maar die gaf aan dat de gemeente dit had besloten... volgens mij is toeristenbelasting toch echt gerelateerd aan de plaats Enkhuizen en niet aan een haven waar dan duurdere boten liggen en er dan maar meer toeristenbelasting kan worden gevraagd!

Compagnieshaven Enkhuizen

3.0 van 5 (4 beoordelingen)

De Compagnieshaven, een van de drukste jachthavens van het land, is gelegen aan de noordelijke invaart van het Krabbersgat bij de historische stad Enkhuizen. Geografisch gezien is de haven gesitueerd op dezelfde plaats als waar in het verleden ook de schepen van de Verenigde Oost-Indische Compagnie (VOC) vertrokken en aankwamen.

De levendige en gezellige haven biedt plaats aan ca. 625 jachten en telt 395 autoparkeerplaatsen. Door zijn uitstekende in- en externe voorzieningen - zoals gratis WiFi - en (recreative) mogelijkheden staat de haven garant voor een bijzonder prettig verblijf. Niet voor niets leggen jaarlijks zo'n 18000 schepen in de haven aan.

Maar niet alleen tijdens het vaarseizoen biedt de Compagnieshaven u een prettig thuis, want tussen de
2 vaarseizoenen in kunt u, zowel op de wal als in de beschutte haven, uw schip veilig - het terrein is bewaakt - en verantwoord laten overwinteren.

Of het nu zomer of winter is, de jachthaven heet u van harte welkom.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt