Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Buyshaven

5 van 5 (2 beoordelingen)

Jachthaven Buyshaven

5 van 5 (2 beoordelingen)

Jachthaven Buyshaven is een uitgelezen plek voor watersporters die houden van rust, groen en een gemoedelijke sfeer, maar ook zeker voor hen die houden van de gezelligheid van een historische stad.

In de haven vindt u diverse nette faciliteiten zoals douches, toiletten, wasserette en dergelijke.

Passanten dienen zich te melden bij de havenmeester. U kunt aanleggen aan de meldsteiger, steiger S of via marifoonkanaal 31. De havenmeester wijst u een ligplaats toe.

Uw ervaringen over Jachthaven Buyshaven in Enkhuizen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt