Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Pekelharinghaven Medemblik

5 van 5 (1 beoordelingen)

Pekelharinghaven Medemblik

5 van 5 (1 beoordelingen)

Gelegen in het hart van het oude centrum en in het schootsveld van Kasteel Radboud, vormt de Pekelharinghaven het ideale startpunt om Medemblik stad en het West-Friese achterland te ontdekken. Bij de haven kunt u (lig)fietsen en fluisterboten huren om er een dagje op uit te trekken: bezoek bijvoorbeeld het pittoreske Twisk of één van de natuurgebieden voor een gezellige picknick en een verfrissende duik in het water. Bij minder goed weer is het Bakkerijmuseum of de historische Stoomtram Medemblik-Hoorn aan te bevelen: vooral bij kinderen zijn dit geliefde uitstapjes. Of breng de dag door op één van de IJsselmeerstranden nabij Medemblik; handdoeken mee en u bent er zo voor een middag spelen en pootjebaden. Sinds 2011 beschikt de haven over een Yacht Club, waar u kunt ontbijten en lunchen, en 's middags in de zon van een borrel kunt genieten. Op de eerste verdieping van het havengebouw bevindt zich restaurant De Driemaster. Vanaf de haven heeft u nu gemakkelijk toegang tot het Emmapark, waar kinderen zich opperbest vermaken in de speeltuin. De haven is voorzien van gratis draadloos internet. U ziet: vakantie is hier ook écht vakantie!

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt