Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Oosterhaven Medemblik

Oosterhaven Medemblik

In het bruisende hart: Oosterhaven
De Oosterhaven is één van de historische havens die Medemblik rijk is. Deze biedt uitstekende faciliteiten: modern, maar ook met ligplaatsen in de oude haven naast de Bruine Vloot of de oude visafslag. De Oosterhaven is met name bestemd voor charters. U bent na aanmeren direct aan de levendige kade, waar de Medemblikkers zelf graag een wandelingetje maken en over het water komen kijken. De hoek om en u bent midden in het stadshart voor alle shoppings en uiteenlopende horeca- en uitgaansgelegenheden. In het zomerseizoen is er altijd wat te beleven, leuk voor de meevarende zeilers en groepen! Van markten tot evenementen en festivals. De haven beschikt over goede voorzieningen, waaronder elektra en drinkwater. Kortom, alles voor een aangenaam verblijf voor uzelf en uw gasten aan boord!

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt