Tjotterspad 42

1081KD Amsterdam

020-791-0034

80

ligplaats

Faciliteiten

Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Erg mooi gelegen in zuid. Is bovendien voor amsterdamse begrippen niet erg duur
Anoniem
Hier kun je prima aan je eigen sloep werken. Prijs is ok.

Jachthaven Meerzicht Amsterdam

4.5 van 5 (2 beoordelingen)

Jachthaven Meerzicht ligt aan de IJssloot in Amsterdam. Naast een haven vindt u hier ook een scheepswerf waar winterstalling mogelijk is.

De haven is goed bereikbaar vanaf de ringweg om Amsterdam (afslag Amstelveen). Vanuit de jachthaven kunt u onder meer naar de Nieuwe Meer, de Ringvaart of richting Amsterdam via de Schinkel en de Kostverlorenvaart varen. In de jachthaven bevinden zich 80 ligplaatsen. De maximale diepgang is 2 meter de doorvaarthoogte in de stad is 2.5 m. Komt u met een zeilboot met staande mast uit Amsterdam, dan moet u rekening houden met de spoorbruggen over de Schinkel en Kostverlorenvaart die uitsluitend rond middernacht draaien.

De scheepswerf heeft vier loodsen met overdekte hellingbanen. De maximale lengte voor de loods is 20 meter, hoogte en 4,5 meter en gewicht van 25 ton. Hier kunt u zelf onderhoud verrichten of het werk uitbesteden.

Uw ervaringen over de Jachthaven Meerzicht in Amsterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt