Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Meerzicht Amsterdam

4.5 van 5 (2 beoordelingen)

Jachthaven Meerzicht Amsterdam

4.5 van 5 (2 beoordelingen)

Jachthaven Meerzicht ligt aan de IJssloot in Amsterdam. Naast een haven vindt u hier ook een scheepswerf waar winterstalling mogelijk is.

De haven is goed bereikbaar vanaf de ringweg om Amsterdam (afslag Amstelveen). Vanuit de jachthaven kunt u onder meer naar de Nieuwe Meer, de Ringvaart of richting Amsterdam via de Schinkel en de Kostverlorenvaart varen. In de jachthaven bevinden zich 80 ligplaatsen. De maximale diepgang is 2 meter de doorvaarthoogte in de stad is 2.5 m. Komt u met een zeilboot met staande mast uit Amsterdam, dan moet u rekening houden met de spoorbruggen over de Schinkel en Kostverlorenvaart die uitsluitend rond middernacht draaien.

De scheepswerf heeft vier loodsen met overdekte hellingbanen. De maximale lengte voor de loods is 20 meter, hoogte en 4,5 meter en gewicht van 25 ton. Hier kunt u zelf onderhoud verrichten of het werk uitbesteden.

Uw ervaringen over de Jachthaven Meerzicht in Amsterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt